Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

«Πήραμε τον Γκίκα»!


Ο αντιπρόεδρος της Κηφισιάς, Χάρης Ντιγριντάκης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 αποκάλυψε την απόκτηση του Νίκου Γκίκα.

«Πήραμε τον Γκίκα»!
Την απόκτηση του Νίκου Γκίκα που έμεινε ελεύθερος από την Βέντσπιλς αποκάλυψε ο Χάρης Ντιγριντάκης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της Κηφισιάς δήλωσε ότι ο σύλλογος συμφώνησε με τον νεαρό γκαρντ (γεννημένος το 1990) και πλέον κινείται για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα των όσων δήλωσε στην εκπομπή του Τόλη Κοτζιά και του Σταύρου Χονδροθύμιου

Για την αλλαγή στο όνομα της ομάδας:

«Από τη στιγμή που η ομάδα προβάλλει την πόλη πρέπει να έχει και το όνομά της, για αυτό επιλέξαμε αυτό το όνομα. Σταδιακά το είχαμε περάσει. Είναι κοντά μας και ο εμπορικός σύλλογος Κηφισιάς. Είναι μία κίνηση μάρκετινγκ και συσπείρωσης της πόλης».

Για την επόμενη σεζόν:

«Να σας δώσω και μία αποκλειστική είδηση, υπέγραψε και ο Νίκος Γκίκας. Σε μία θέση μάλιστα που η ομάδα πέρσι είχε αδυναμίες, λόγω τραυματισμών ή άλλων γεγονότων. Έγινε προσπάθεια για να τον αποκτήσουμε. Από την πρώτη μας χρονιά τον θέλαμε, τον θέλαμε διακαώς. Προτίμησε τον Άρη, μία μεγαλύτερη ομάδα. Είμαστε η ομάδα με τον μικρότερο αριθμό εισιτηρίων ή αλλιώς τα λιγότερα έσοδα από τα εισιτήρια. Δώσαμε περισσότερα, αλλά εισπράξαμε λιγότερα σε σχέση με άλλες ομάδες. Για αυτό κάναμε κάποιες αλλαγές. Φέτος θα παίζουμε μόνο εμείς στην Αττική στην Α1». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: