Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Έτοιμος να γίνει ηγέτης ο Καλάθης!!

Ξέρει πως ήρθε για να αποτελέσει τον ηγέτη της επόμενης ημέρας. Και ο... κολακευμένος Νικ Καλάθης ούτε φοβάται να αναλάβει τον εν λόγω ρόλο, ούτε κρύβεται. Τι είπε για Τζόρτζεβιτς και Διαμαντίδη.

Έτοιμος να γίνει ηγέτης ο Καλάθης
Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό για να αποτελέσει το νέο ηγέτη του Παναθηναϊκού (λόγω και της διαφαινόμενης απόσυρσης του Διαμαντίδη την επόμενη χρονιά). Και ο Νικ Καλάθης είναι έτοιμος να αναλάβει αυτό το βαρύ φορτίο στον Εξάστερο και να τον οδηγήσει σε νέες (μεγάλες) επιτυχίες, δηλώνοντας κολακευμένος που ανήκει και πάλι στην οικογένεια των πράσινων.

«Είναι μια από τις πιο μεγάλες, αν όχι η πιο μεγάλη, ομάδες της Ευρώπης. Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι εδώ. Είναι απίστευτη αυτή η πόλη. Έχουμε εξαιρετική ομάδα για να διεκδικήσουμε πράγματα.

Ξέρω πως είμαι πλέον έτοιμος να έχω έναν πιο σημαντικό ρόλο. Έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες και ο κόουτς ξέρει καλύτερα από τον καθένα το παιχνίδι»
.

Για το γεγονός πως ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έπαιζε στην ίδια θέση με εκείνον: «Είναι ωραίο. Στο κολέγιο είχα έναν προπονητή που ήταν πλέι μέικερ. Είναι ωραίο ο προπονητής να ξέρει τη θέση που παίζεις και να καταλαβαίνει το τί πρέπει να κάνουμε».

Για τις απαιτήσεις της φετινής σεζόν πρόσθεσε: «Η περσινή χρονιά ανήκει στο παρελθόν. Η φετινή είναι μια καινούργια χρονιά και πιστεύω θα τα πάμε καλά».

Έσταξε… μέλι για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Πιστεύω πως έχει τουλάχιστον μια δυο χρονιά και είμαι σίγουρος πως θα είναι ο γνωστός, απίστευτος Διαμαντίδης, ένας από τους καλύτερους που έχει παίξει ποτέ. Το να βρίσκεται στην ομάδα, είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα».

«Το ελπίζω, πιστεύω σε μένα και στις ικανότητές μου. Είμαι ενθουσιασμένος για τη σεζόν που έρχεται» ανέφερε κλείνοντας σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμος να αποτελέσει τον ηγέτη της επόμενης μέρας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: