Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ροντρίγκεθ: «Δεν θυμάμαι τι έγινε το 2007» (Web TV)

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μπουρούση για τον ημιτελικό του 2007 και εγκωμίασε την ελληνική ομάδα και τον Βασίλη Σπανούλη εν όψει του προημιτελικού της Τρίτης.

Ροντρίγκεθ: «Δεν θυμάμαι τι έγινε το 2007» (Web TV)
Απέφυγε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ να ρίξει λάδι στη φωτιά και να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γιάννη Μπουρούση περί κλοπής στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ του 2015, όταν ρωτήθηκε την παραμονή του προημιτελικού με την Ελλάδα στο Ευρωμπάσκετ από Ισπανούς δημοσιογράφους.

Αποστολή στη Λιλ, Χρήστος Ρομπόλης

«Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε. Δεν θυμάμαι το παιχνίδι. Όλοι θέλουν να κερδίζουν. Ο Γιάννης είναι ένας μεγάλος νικητής. Εμείς θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τις επιλογές της Ελλάδας όσο περισσότερο μπορούμε», ανέφερε ο γκαρντ της Ρεάλ.

Ειδική μνεία έκανε στον Βασίλη Σπανούλη, αλλά τόνισε πως η ελληνική ομάδα δεν είναι μόνο ο Λαρισαίος γκαρντ. «Ο Σπανούλης είναι σπουδαίος παίκτης, τον γνωρίζουμε καλά. Μπορεί να κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε στιγμή ενός αγώνα. Όμως γενικά η Ελλάδα έχει ένα πολύ ταλαντούχο γκρουπ παικτών. Είναι μια συμπαγής ομάδα, με πολλή ποιότητα και λύσεις σε όλες τις θέσεις. Παίζει δυνατά, έχει έναν καλό προπονητή και ξέρουν πώς να παίζουν. Οι Έλληνες παίζουν καλά σαν ομάδα και υπάρχουν παίκτες που δεν παίζουν πολύ, όπως ο Παπανικολάου και ο Καϊμακόγλου, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά».

Ερωτηθείς αν υπάρχουν ομοιότητες στο Ισπανία-Ελλάδα με τα ντέρμπι Ρεάλ-Ολυμπιακός απάντησε: «Πιθανώς. Ξέρουμε πόσο σκληροί είναι. Έχουμε αναμετρηθεί πολλές φορές. Τους έχουμε νικήσει και μας έχουν νικήσει. Θα είναι ένα μεγάλο και δυνατό παιχνίδι. Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το νικητή».





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: