Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Συνεχίζει με Αναστασίου!!

Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να… συνεχίσουν τη στήριξη στον Γιάννη Αναστασίου, όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94,6, μετά τη σύσκεψη κορυφής που έγινε.

Συνεχίζει με Αναστασίου!
Ο Γιάννης Αλαφούζος το δήλωνε σε όλους τους τόνους, το κάνει και πράξη! Ο Γιάννης Αναστασίου, οριστικά, συνεχίζει στον πάγκο του Παναθηναϊκού, κάτι το οποίο αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη κορυφής στην ΠΑΕ, όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94,6. Παρόντες, φυσικά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο Τάκης Φύσσας και ο Λεωνίδας Βόκολος.

Στη συνάντηση, η οποία δεν έγινε στα γραφεία της ομάδας, όλοι τους συμφώνησαν ότι θα είναι καλό να συνεχίσουν τη συνεργασία, να αναθεωρήσουν σε αρκετά πράγματα και να προχωρήσουν, αλλάζοντας άμεσα το πρόσωπο του «τριφυλλιού». Αυτό, άλλωστε, ζήτησε και ο Αλαφούζος από τον Αναστασίου.

Πλέον, ο «Ολλανδός» και με δεδομένη τη στήριξη της διοίκησης, καλείται να δείξει ότι μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα, μαζί με τους παίκτες του και να αποδείξει ότι αντέχει στην πίεση του πρωταθλητισμού, σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την ομάδα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: