Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Αντετοκούνμπο: «Μοιάζει με τελικό»

Ως τελικό «βλέπει» το παιχνίδι της Εθνικής με την Ισπανία για το Ευρωμπάσκετ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αντετοκούνμπο: «Μοιάζει με τελικό»
Ως ένας μεγάλος τελικός φαντάζει το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με την Ισπανία για το Ευρωμπάσκετ ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του σε ισπανικά ΜΜΕ.

«Αυτό το παιχνίδι μοιάζει με τελικό. Μπορεί να συγκριθεί με τα μεγάλα παιχνίδια των πλέι οφ. Θα είναι πρόκληση για όλους μας», ανέφερε ο διεθνής Έλληνας άσος ο οποίος πρόσθεσε ότι παρά την κρισιμότητα του αγώνα δεν είναι νευρικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

Για το πώς βλέπει ο ίδιος την Ελλάδα:

«Είμαι ένας παίκτης με μικρή εμπειρία σε τέτοιες διοργανώσεις. Θα πρέπει να ακούω τι όσα λέει ο προπονητής και οι σπουδαίοι παίκτες μας όπως ο Ζήσης και ο Σπανούλης. Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα σε αυτό το τουρνουά είναι να ακούσω όσα θα μου πουν και να πάρω τις συμβουλές τους για να παίξω μαζί τους».

Για το ματς με την Ισπανία:

«Αυτό το παιχνίδι μοιάζει με τελικό. Μπορεί να συγκριθεί με τα μεγάλα παιχνίδια των πλέι οφ. Θα είναι πρόκληση για όλους μας».

Για το αν είναι νευρικός πριν το μεγάλο ματς:

«Όχι, δεν είμαι. Ένας νεαρός παίκτης σαν κι εμένα είναι ευτυχής και του φτάνει μόνο που θα πάρει μέρος σε τέτοιο ματς. Περιμέναμε ένα παιχνίδι σαν αυτό. Θα είναι δύσκολο. Στόχος θα μας είναι να βγούμε έξω και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: