Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Βαρύ κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού!!

Ένταση επικράτησε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, με το σκηνικό να θυμίζει αρκετά την ατμόσφαιρα μετά τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα.

Βαρύ κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού
Πολύ άσχημη ήταν η κατάσταση στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού λίγο μετά τη λήξη την ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Τα νεύρα όλων ήταν τεντωμένα και, σύμφωνα με μερίδα του Τύπου, το όλο σκηνικό θύμιζε σε μεγάλο βαθμό την ατμόσφαιρα που υπήρχε στα αποδυτήρια της Λεωφόρου μετά τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα, μόνο που αυτή τη φορά δεν υπήρχαν οπαδοί του «τριφυλλιού» για να ασκήσουν έντονη κριτική στον προπονητή και τους παίκτες.

Το κλίμα στα «πράσινα» αποδυτήρια ήταν ιδιαίτερα βαρύ, ενώ οι συζητήσεις ήταν αρκετά έντονες και οι συζητήσεις για τον καταλογισμό ευθυνών δεν ήταν σε πολιτισμένο επίπεδο.

Από την πλευρά του, οι κ.κ. Σαραβάκος, Φύσσας και Βόκολος παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα προβληματισμένοι για την εικόνα της ομάδας, ενώ ο πρώτος ήταν «σκασμένος» και είχε τετ-α-τετ με τους άλλους δύο και συζητούσαν για το πώς μπορεί να αλλάξει ηκ κατάσταση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: