Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

H AEK έδειξε το μέλλον!! (pics)

Το μοντέλο λειτουργίας των ακαδημιών παρουσίασε η ΑΕΚ. «Παίκτες για την πρώτη ομάδα αλλά και ανθρώπους μορφωμένους», τόνισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, προαναγγέλλοντας εργασίες για τέταρτο γήπεδο στα Σπάτα.

H AEK έδειξε το μέλλον (pics)
Το οργανόγραμμα πάνω στο οποίο θα δουλέψουν τη φετινή χρονιά τα τμήματα υποδομής παρουσίασε η ΑΕΚ στους εκπροσώπους Τύπου την Δευτέρα.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης, έκανε ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών, Μιχάλης Μητροτάσιος. Παρόντες ήταν ο προπονητής της ομάδας Κ20, Στέλιος Μανωλάς, όπως και οι νέοι προπονητές των ομάδων Κ17 και 15, Μάρκος Δήμος και Ιβάν Νεντέλκοβιτς.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε: «Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, στόχος μας είναι να προετοιμάζουμε παίκτες για την πρώτη ομάδα αλλά και να βγάζουμε ανθρώπους μορφωμένους και με σωστούς χαρακτήρες. Έχουμε κάνει καλή δουλειά ως τώρα, αλλά δεν σταματάμε. Κοιτάμε μπροστά και προσπαθούμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τη δουλειά μας. Εφέτος θα έχουμε τρεις ομάδες στα πρωταθλήματα υποδομών της Super League και ήδη προσπαθούμε να κατασκευάσουμε στα Σπάτα και ένα ακόμα γήπεδο, το τέταρτο».

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως η «Ένωση» θα συνεχίσει την συνεργασία της με τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια «Νέα Γενιά Ζηρίδη», ενώ από φέτος θα υπάρχουν και προγράμματα διδασκαλίας αγγλικών στους νεαρούς αθλητές.

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: