Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ε, όχι και στην Άρσεναλ ο Μουρίνιο!!

Όχι μόνο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναλάβει την Άρσεναλ ο Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά σύμφωνα με αγγλικό Μέσο, σχεδόν φωτογράφησε τον εαυτό του ως διάδοχο του άσπονδου… φίλου του Αρσέν Βενγκέρ!

Ε, όχι και στην Άρσεναλ ο Μουρίνιο!
Πάνω που νομίζεις πως στο ποδόσφαιρο τα έχεις δει όλα, έρχονται δημοσιεύματα από δεξιά κι αριστερά να σου υπενθυμίσουν πως σε αυτό το άθλημα το κάθε τι είναι πιθανό!

Ακόμη και τα πιο τρελά σενάρια ίσως κάποτε επαληθευτούν… Ένα από αυτά, έτσι όπως είναι σήμερα τα πράγματα, είναι να εξελιχθεί σε διάδοχο του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Άρσεναλ ο ορκισμένος «εχθρός» του Ζοσέ Μουρίνιο…

Κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα, με τους δύο άντρες να μην κρατούν πια ούτε τα τυπικά προσχήματα.

Κι όμως, η «Daily Mail» μεταφέρει διάλογο του 52χρονου τεχνικού της Τσέλσι με γνωστό οπαδό της Άρσεναλ, στον οποίο ο «Ξεχωριστός» με… άλματα λογικής φαίνεται να αφήνει ελπίδες πως θα αναλάβει τους «κανονιέρηδες».

Ο Πιρς Μόργκαν έχει ξεκινήσει ολόκληρη καμπάνια για την απομάκρυνση του Αλσατού και την πρόσληψη του Πορτογάλου, ενώ φέρεται να ζήτησε από τον Μουρίνιο αν αφήσει μια… χαραμάδα αισιοδοξίας!

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, απάντησε: «Ας το θέσουμε έτσι… Ακόμη κι αν φύγω από την Τσέλσι, θα συνεχίσω να είμαι κάτοικος Λονδίνου. Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για έναν προπονητή στην πρωτεύουσα. Φούλαμ, ΚΠΡ, Γουέστ Χαμ, Τότεναμ, εθνική Αγγλίας και… Άρσεναλ»!

Λίγο αργότερα (όπως έγραψε η «Daily Mail» πάντα) έγινε λίγο πιο συγκεκριμένος, απαντώντας σε παρατήρηση ότι ένας τεχνικός του δικού του διαμετρήματος δεν θα ήταν δυνατό να κοουτσάρει ομάδα που δεν παίζει σε τοπ επίπεδο, όπως για παράδειγμα το Champions League, με την εξής «εμπρηστική» τοποθέτηση: « Άρα μένουμε με δύο επιλογές μόνο. Την εθνική Αγγλίας και την Άρσεναλ»…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: