Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ρισβάνης: «Ο ένας βοηθά τον άλλο»

Το μυστικό της νίκης του Πανιωνίου επί του Παναθηναϊκού αποκάλυψε ο Σπύρος Ρισβάνης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ρισβάνης: «Ο ένας βοηθά τον άλλο»
Το μυστικό της νίκης του Πανιωνίου επί του Παναθηναϊκού αποκάλυψε ο Σπύρος Ρισβάνης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο νεαρός άσος των κυανέρυθρων υποστήριξε ότι αυτό είναι η βοήθεια που παρέχει ο ένας στον άλλο παίκτη της ομάδας της Νέας Σμύρνης σε κάθε ματς.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Σπύρος Ρισβάνης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Ανδρέα Καραγιάννη μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα του Πανιώνιου με τον Παναθηναϊκό:

«Το μυστικό ήταν το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Εκεί καταλάβαμε το πως ο ένας βοηθάει καλύτερα τον άλλο. Αυτό κάναμε και έτσι φτάσαμε στη νίκη με τον Παναθηναϊκό», τόνισε για την χθεσινή επιτυχία της ομάδας του και συνέχισε:

«Από την αρχή της χρονιάς, όλοι παίζουμε επίθεση και άμυνα. Όλοι είμαστε καλοί αμυντικά και συνεχίζουμε. Πλέον μπροστά μας έχουμε τον Αστέρα. Ο Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα, παίζει στην Ευρώπη και θα ακούσουμε όσα θα μας πει ο προπονητής μας. Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια», υποστήριξε και συνέχισε σχολιάζοντας την συγκομιδή βαθμών που έχουν οι κυανέρυθροι στις πρώτες τρεις αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας.

«Μετά την κλήρωση δεν πιστεύαμε κάτι τέτοιο. Με τον Ολυμπιακό ήμασταν πολύ καλοί, άσχετα αν χάσαμε με 3-0. Με τον Ηρακλή ήμασταν πολύ καλοί και έτσι φτάσαμε πολύ καλά», κατέληξε.

Από την πλευρά του ο Μανώλης Σιώπης ανέφερε: «Ήταν δύσκολο το πρόγραμμα, δουλέψαμε πολύ σημαντικά και καταφέραμε να φτάσουμε σε δύο σημαντικές νίκες. Έχουν μείνει οι ίδιοι παίκτες, ξέρει ο ένας τον άλλο καλά, έχουμε δουλέψει πολύ καλά αμυντικά και θα πάμε για ό,τι καλύτερο στην Τρίπολη. Αν δεν βάζαμε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο, έτσι όπως το βάλαμε, θα ερχόταν στο δεύτερο. Πιστεύω ότι αν δεν έμπαινε τότε, θα έμπαινε σίγουρα στο δεύτερο ημίχρονο», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: