Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Τιάγκο: «Εμείς είμαστε η Μπάγερν»!


Ανυπομονούν για την πρεμιέρα του Champions League Μπόατενγκ και Τιάγκο που προειδοποιούν για τη δύναμη της έδρας του Ολυμπιακού, αλλά τονίζουν: «Εμείς είμαστε η Μπάγερν»!

Τιάγκο: «Εμείς είμαστε η Μπάγερν»!
Έτοιμη για την πρεμιέρα του Champions Leagu είναι η Μπάγερν Μονάχου που θέλει κόντρα στον Ολυμπιακό να δώσει συνέχεια στην καλή παράδοση που έχει στα εναρκτήρια παιχνίδια της στη διοργάνωση..

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας φιλοξενούνται δηλώσεις δύο ποδοσφαιριστών που έχουν πάρει… μυρωδιά από Ελλάδα καθώς την είχαν επισκεφτεί στο παρελθόν.

Ο Μπόατενγκ, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι στο 0-0 κόντρα στον Άρη, στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιουργείται στα ελληνικά γήπεδα:

«Ενενήντα λεπτά με τέρμα το γκάζι! Οι οπαδοί τραγουδούν όλη την ώρα και στηρίζουν την ομάδα τους», τόνισε ο ποδοσφαιριστής των Βαυαρών, ενώ στη συνέχεια μίλησε και ο Τιάγκο, ο οποίος βρισκόταν στην αποστολή της Μπαρτσελόνα (χωρίς να παίξει) όταν οι Καταλανοί το 2010 νίκησαν 3-0 στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό.

Ο γιος του παλιού τεχνικού του Άρη, Μαζίνιο, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους Πειραιώτες:

«Η ατμόσφαιρα εκεί θα είναι σπουδαία. Οι οπαδοί δίνουν τα πάντα για την ομάδα τους, όπως στη Νότια Αμερική. Για τον Ολυμπιακό είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Θα είναι πολύ επιθετικοί και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθούν. Είμαστε η Μπάγερν! Θέλουμε ν’ ακούσουμε τον ύμνο του Champions League». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: