Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ντι Μαρία: «Δεν τα πήγαινα καλά με τον Φαν Χάαλ»

Στην παραδοχή ότι ποτέ δεν προσαρμόστηκε στη ζωή της Αγγλίας, όπως και ότι ποτέ δεν μπόρεσε να βρει κώδικα επικοινωνίας με τον Λουίς Φαν Χάαλ προχώρησε ο Ντι Μαρία.

Ντι Μαρία: «Δεν τα πήγαινα καλά με τον Φαν Χάαλ»
Σε φάση αναγέννησης της καριέρας του βρίσκεται ο Άνχελ Ντι Μαρία στο Παρίσι με τη φανέλα της Παρί, αλλά το μεγάλο «γιατί» σχετικά με το τι δεν πήγε καλά στη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υφίσταται για αρκετό καιρό.

Ο ίδιος ο Αργεντινός προσπάθησε να δώσει μια εικόνα στο τι συνέβαινε πέρυσι, αποκαλύπτοντας ότι τόσο η συνεργασία του με τον Λουίς Φαν Χάαλ δεν ήταν ιδεατή, όσο και το ότι ποτέ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στη ζωή της Αγγλίας.

«Ειλικρινά, δεν ήμασταν χαρούμενοι. Στην αρχή ήμασταν λίγο, αλλά στη συνέχεια η κατάσταση έγινε περίπλοκη», εξήγησε στην πρώτη του γενική τοποθέτηση ο Αργεντινός άσος μιλώντας στη «Le Parisien» και συνέχισε:

«Η ζωή στην Αγγλία ήταν δύσκολη. Μερικοί τα καταφέρνουν και για άλλους είναι δύσκολο να προσαρμοστούν. Επιπρόσθετα, δεν τα πήγαινα καλά και με τον προπονητή, οπότε η απόφαση να πάω στην Παρί ήταν η καλύτερη λύση.

Η οικογένειά μου δεν ήταν χαρούμενη. Η κόρη μου υπέφερε. Έτσι ήταν σημαντικό για μένα να φύγω», τόνισε ο Ντι Μαρία και συμπλήρωσε:

«Μετά το τέλος της Premier League, πήγα στο Copa America. Ήταν η στιγμή που άρχιζα να εξετάζω την πιθανότητα να μετακομίσω στο Παρίσι. Αλλά ακόμα και πέρυσι, πριν υπογράψω στη Μάντσεστερ, θα μπορούσα να υπογράψω για την Παρί. Αυτό δεν συνέβη λόγω του Financial Fair Play.

Αυτή τη στιγμή στο Παρίσι είμαι 100% ικανοποιημένος». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: