Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

«Καθόλου απίθανες νέες συλλήψεις για το σκάνδαλο της FIFA»

Νέες συλλήψεις και κατηγορίες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν το επόμενο διάστημα για την υπόθεση των σκανδάλων της FIFA, όπως δήλωσε η υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ από τη Ζυρίχη.

«Καθόλου απίθανες νέες συλλήψεις για το σκάνδαλο της FIFA»
Σε καμία περίπτωση δεν έχει κλείσει ο κύκλος των ερευνών που αφορούν τα σκάνδαλα αξιωματούχων της FIFA, όπως διαβεβαίωσε η υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, Λορέτα Λιντς.

Μιλώντας από τη Ζυρίχη στην οποία βρέθηκε προκειμένου να συναντηθεί με τον ομόλογό της στην Ελβετία, τόνισε πως «ξέχωρα από το ισχύον κατηγορητήριο, η έρευνά μας διευρύνεται από τον Μάιο. Το περιθώριο της έρευνάς μας δεν έχει όρια και ακολουθεί τα στοιχεία εκεί που την οδηγούν. Αντιλαμβανόμαστε ότι θα υπάρξουν περαιτέρω κατηγορίες κατά μεμονωμένων ατόμων και ομάδων ανθρώπων».

Στο μεταξύ, ο Ελβετός υπουργός Δικαιοσύνης, Μάικλ Λάουμπερ, επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενώ αποκάλυψε ότι έχουν κατασχεθεί ιδιοκτησίες και στοιχεία κατά τη διαδικασία έρευνας στη δυτική Ελβετία.

«Οι επενδύσεις σε ακίνητα πραγματοποιούνται προκειμένου να εξυπηρετηθούν σκοποί για ξέπλυμα χρήματος», ανέφερε χαρακτηριστικά και κατέληξε: «Συνολικά 121 διαφορετικοί τραπεζικοί λογαριασμοί έχουν καταγραφεί ως ύποπτοι από μία ελβετική μονάδα χρηματοοικονομικών πληροφοριών». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: