Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Βράνκοβιτς: «Τα καλύτερα χρόνια μου στον Παναθηναϊκό»

Σαν… τρελός περιμένει την 23η Σεπτεμβρίου ο Στόγιαν Βράνκοβιτς για να βρεθεί ξανά με τους «καλύτερους οπαδούς του κόσμου», όπως είπε ενόψει της ειδικής του βράβευσης του στο ΟΑΚΑ απ'τον Παναθηναϊκό.

Βράνκοβιτς: «Τα καλύτερα χρόνια μου στον Παναθηναϊκό»
Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς επελέγη από χιλιάδες φίλους του Παναθηναϊκού ως μέλος της καλύτερης πεντάδας της ομάδας κατά την τελευταία 25ετία, στο πλαίσιο σχετικής ψηφοφορίας και θα είναι παρών στην υπέρλαμπρη εκδήλωση “Honouring Our Legacy” που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου.

Ο Δαλματός γίγαντας, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ μοιράζεται με τον κόσμο τα συναισθήματά του και στέλνει σχετικό μήνυμα με το δικό του μοναδικό τρόπο.

«Είναι μια μεγάλη τιμή για μένα» είπε ο Βράνκοβιτς. «Στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκα για τέσσερα χρόνια κι όπως έχω πει πολλές φορές κατά το παρελθόν, ήταν τα τέσσερα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Έχω όμορφες αναμνήσεις κι εμπειρίες. Αγωνίστηκα δίπλα σε μεγάλους συμπαίκτες, γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους οι οπαδοί μας ήταν οι καλύτεροι και για όλα αυτά που έζησα οφείλω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην υπέροχη οικογένεια Γιαννακόπουλου».

Βεβαίως και είναι δύσκολο να απομονώσει μία στιγμή από τέσσερα παραγωγικά κι έντονα σε συναισθήματα χρόνια, αλλά ο Στόικο ομολογεί ότι μία εικόνα δεν μπορεί να ξεχάσει. «Φυσικά το κύπελλο Πρωταθλητριών στο Παρίσι το 1996» λέει. «Ήταν το πρώτο μου και ήταν κάτι τεράστιο καθώς και ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε για πρώτη φορά. Είχαμε προσπαθήσει άλλες δύο φορές κατά το παρελθόν και δεν τα είχαμε καταφέρει. Στο Παρίσι το πετύχαμε».

Τέλος, ο Στόγιαν Βράνκοβιτς, που ανέπτυξε μια ειδική σχέση με τον κόσμο του Παναθηναϊκού έστειλε το μήνυμά του ενόψει της μεγάλης εκδήλωσης “Honouring our Legacy” στις 23 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ: «Θέλω να πω το εξής στους οπαδούς του Παναθηναϊκού: Είστε οι καλύτεροι οπαδοί στον κόσμο και θα σας αγαπώ πάντα. Σας περιμένω στο ΟΑΚΑ γι’ αυτή τη μεγάλη εκδήλωση κι ανυπομονώ για τη στιγμή που θα σας συναντήσω και πάλι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: