Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Original στήριξη στην Φαίδρα!!

Συναυλία με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της μικρής Φαίδρας, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο (19/09) ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ.

Original στήριξη στην Φαίδρα
Με τον πιο έμπρακτο τρόπο θα στηρίξει η «Original 21» την μικρή Φαίδρα. Πρόκειται για ένα 6χρονο κορίτσι, το οποίο αντιμετωπίζει εδώ και τέσσερα χρόνια σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Έτσι, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ πήρε την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση συναυλίας το ερχόμενο Σάββατο (19/09) στο club της Νέας Φιλαδέλφειας, με σκοπό την οικονομική στήριξη της οικογένειας της μικρής Φαίδρας, που έχει ανάγκη από χρήματα για να συνεχίσει της θεραπείες της.

inner

Η ανακοίνωση:

«H Φαίδρα είναι μια μεγάλη μαχήτρια . Ενώ είναι μολις 6 ετών παλεύει εδώ και τέσσερα χρόνια να κρατηθεί στην ζωή, να περπατήσει, να μιλήσει . Η οικογένεια της Original 21 στέκεται δίπλα στην Φαίδρα και στον δύσκολο αγώνα της και διοργανώνει συναυλία οικονομικής ενίσχυσης για να πληρωθούν οι θεραπείες της . Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ το Σάββατο 19/9 το βράδυ στο club της Νέας Φιλαδέλφειας να ενισχύσουμε τον αγώνα της μικρής μας φίλης»! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: