Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ομάρ: «Είμαστε έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη»!!

Πανέτοιμοι για μια μεγάλη μάχη είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού όπως επισημαίνει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Γαύρος».

Ομάρ: «Είμαστε έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη»
Πανέτοιμοι για μια μεγάλη μάχη είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού όπως επισημαίνει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Γαύρος».

«Είμαστε έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη. Δεν πρέπει να χάσουμε ούτε για ένα δευτερόλεπτο τη συγκέντρωσή μας και να πηγαίνουμε σε κάθε φάση με την ίδια δύναμη. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ καλά στο ανασταλτικό σκέλος, να είμαστε συμπαγείς και να τους κάνουμε να καταλάβουν ότι θα περάσουν δύσκολα εδώ», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε:

«Ταυτόχρονα επιβάλλεται να είμαστε γενναίοι επιθετικά και να κοιτάξουμε να τους βάλουμε προβλήματα κάνοντας το δικό μας παιχνίδι. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν δεν πιστεύεις ότι μπορεί να κάνεις κάτι σε έναν αγώνα, σε οποιονδήποτε αγώνα τότε έχεις χάσει πριν μπεις στο γήπεδο. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και θα τα δώσουμε όλα απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο».

Στον Νορβηγό έγινε ερώτηση σχετικά με τις απουσίες που έχει η Μπάγερν αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να λαμβάνεται υπόψη από τους παίκτες του Ολυμπιακού.

«Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να ασχολούμαστε με το ποιοι θα είναι ή όχι στην αποστολή της Μπάγερν. Και το λέω αυτό όχι για να υποτιμήσω τους σπουδαίους παίκτες που δεν μπορούν να αγωνιστούν στην πρεμιέρα, αλλά επειδή η Μπάγερν είναι μεγάλη ομάδα με πολλές και ποιοτικές λύσεις σε κάθε θέση. Πρόκειται για έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, έτσι κι αλλιώς, οπότε εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στη δική μας δουλειά. Σίγουρα μας περιμένει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και επιβάλλεται να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να ανταποκριθούμε», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: