Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Πρώτα η Γκαμπάλα, μετά η ΑΕΚ!

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League στο Αζερμπαϊτζάν με αντίπαλο την Γκαμπάλα στρέφουν την προσοχή τους στον ΠΑΟΚ, αφού αργεί πολύ το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Πρώτα η Γκαμπάλα, μετά η ΑΕΚ
Την πρώτη του νίκη (3-0) στη φετινή Σούπερ Λίγκα κατάφερε να πάρει με εντυπωσιακό ο ΠΑΟΚ το Σάββατο στη Βέροια, μία νίκη που θα βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει να συνεχίσει να παρουσιάζει το καλό της πρόσωπο στους αγώνες του Europa League.

Την προσεχή Πέμπτη οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Γκαμπάλ, στην πρεμιέρα της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Εκεί στρέφουν την προσοχή τους στον «Δικέφαλο του Βορρά», αφού θεωρούν εξίσου σημαντικό το παιχνίδι με τους Αζέρους, αν και ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ την ερχόμενη εβδομάδα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν πανηγυρικό, όμως σύντομα οι ιθύνοντες της ομάδας φρόντισαν να υπενθυμίσουν στους παίκτες πως ακολουθούν σημαντική αγώνες για τον ΠΑΟΚ που πρέπει επίσης να πάρουν τη νίκη για να έχουν συνέχεια.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Μάρτιν Λέοβατς είναι αμφίβολος για το παιχνίδι στο Αζερμπαϊτζάν. Ο Κροάτης μπακ είχε έναν «μυϊκό τραυματισμό» και σήμερα ή το αργότερο αύριο θα φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής του, με τον Ιγκόρ Τούντορ να αποφασίζει για τη χρησιμοποίησή του στην αναμέτρηση με την Γκαμπάλα, με την «ασπρόμαυρη» αποστολή να αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης για το Μπακού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: