Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Κάνουν έρανο για να γλυτώσουν από τον Ρότζερς!

Η κατρακύλα της Λίβερπουλ συνεχίζεται και οι οπαδοί είπαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, στο θέμα του προπονητή. Πλέον μαζεύουν χρήματα για να πληρώσουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του Ρότζερς.

Κάνουν έρανο για να γλυτώσουν από τον Ρότζερς!
Λένε πως «πενία τέχνας κατεργάζεται», πράγμα που επαληθεύεται και στην περίπτωση της Λίβερπουλ, αφού η βαθμολογική... φτώχεια της ομάδας, οδήγησε τους οπαδούς των «κόκκινων» να αναλάβουν δράση, ψάχνοντας τη φόρμουλα για να φύγει ο Μπρένταν Ρότζερς, αφού δεν παίρνει θέση η διοίκηση.

Μετά την ήττα στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ, οι φίλοι της ομάδας που έχουν απογοητευτεί από την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουν οι reds, είπαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να ενεργήσουν αυτοί, για να λυθεί μια και καλή η συνεργασία με τον Βορειοϊρλανδό τεχνικό, η παρουσία του οποίου στο τιμόνι της ομάδας του Μερσεϊσάιντ τίθεται για ακόμα μια φορά υπό αμφισβήτηση.

Για το λόγο αυτό οι φίλοι της Λίβερπουλ, έχουν ανοίξει ειδική σελίδα, στην οποία προσπαθούν να συγκεντρώσουν το ποσό των 10 εκ. ευρώ που απαιτείται να καταβληθεί στον προπονητή των «κόκκινων», σε περίπτωση απόλυσης του.

Πάντως τα πράγματα στο ξεκίνημα δεν είναι ενθαρρυντικά, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει συγκεντρωθεί ούτε... ευρώ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: