Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Τζέραρντ: «Πάει χαμένο το ταλέντο του Μπαλοτέλι»

Για τη συνεργασία του με τον Μάριο Μπαλοτέλι αναφέρεται μεταξύ άλλων στην αυτοβιογραφία του ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Ιταλός επιθετικός δεν πρόκειται να αλλάξει μυαλά.

Τζέραρντ: «Πάει χαμένο το ταλέντο του Μπαλοτέλι»
Για μία σεζόν συνεργάστηκαν στη Λίβερπουλ ο Στίβεν Τζέραρντ με τον Μάριο Μπαλοτέλι.
Μεταξύ άλλων προσώπων που αναφέρεται ο Βρετανός μέσος στην αυτοβιογραφία του είναι και ο Ιταλός επιθετικός, ο οποίος πρόκειται για μία ξεχωριστή περίπτωση ποδοσφαιριστή και το ταλέντο του πηγαίνει χαμένο, εξαιτίας της συμπεριφοράς του εντός και εκτός γηπέδου.

«Δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερη σχέση, αλλά τα πηγαίναμε καλά όσο συνυπήρξαμε. Πάντα προσπαθούσα να τον βοηθήσω και πάντα προσπαθούσα να βρω λόγους για να μιλήσω με καλά λόγια για εκείνον. Όμως, θεωρώ ότι είναι χαμένη οποιαδήποτε μάχη δώσει κανείς για να τον βοηθήσει... Έχει ταλέντο, αλλά πάει χαμένο. Μπορεί να γίνει σπουδαίος ποδοσφαιριστής, όμως ο χαρακτήρας του και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του, δεν θα τον αφήσουν. Δεν δουλεύει, πάντα ήταν καθυστερημένος στις προπονήσεις, πάντα επιζητάει την προσοχή και πάντα γράφει τα λάθος πράγματα στα social media. Κάνει πολλά και συνεχή λάθη και δεν σταματάει...», αναφέρει ο πρώην διεθνής χαφ των Λος Άντζελες Γκάλαξι στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «My Story». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: