Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

«Κεραυνοί» Ράτζα για την Κροατία!!!

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Ντίνο Ράτζα για την απογοητευτική πορεία της εθνικής ομάδας της Κροατίας στο Ευρωμπάσκετ. Ούτε παίκτες, αλλά ούτε και η ομοσπονδία… γλίτωσαν από τα «πυρά» του παλαίμαχου άσου!

«Κεραυνοί» Ράτζα για την Κροατία!
Άκρως ισοπεδωτικός ήταν ο Ντίνο Ράτζα με αφορμή την κάκιστη εικόνα που παρουσίασε η εθνική ομάδα της Κροατίας στο Ευρωμπάσκετ.

Ο παλαίμαχος άσος της «Hrvatska» τα «έβαλε» από την ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας, μέχρι τους παίκτες και τον Τύπο, ενώ χαρακτηριστικά τόνισε πως έτσι όπως έπαιξε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κόντρα στην Τσεχία στους «16», δεν θα νικούσε ούτε τη γυναικεία ομάδα!

«Ήμασταν κακοί από την αρχή του τουρνουά. Αλλά, παρά το… βασανιστήριο που βλέπαμε, πίστευα να περάσουμε, χρησιμοποιώντας το ταλέντο και την εμπειρία μας κόντρα στην Τσεχία. Ούτε στα χειρότερά μου όνειρα δεν περίμενα να παίξουμε σαν νηπιαγωγείο! Αντί να μπούμε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, σαν λυσσασμένα σκυλιά, μπήκαμε ακόμη πιο νωθροί! Έτσι όπως παίξαμε, ούτε την εθνική ομάδα Γυναικών της Τσεχίας δεν θα νικούσαμε», δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα «index.hr» ο… εξαγριωμένος Ντίνο Ράτζα!

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος Κροάτης άσος τα «έβαλε» με την ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας, αλλά και με τον Τύπο: «Το “ψάρι βρωμάει από το κεφάλι”. Τα τελευταία 20 χρόνια η εθνική ομάδα της Κροατίας διοικείται από μία Χούντα. Κανείς δεν μπορεί να τα αλλάξει όλα αυτά μέσα σε μία μέρα. Και εσείς οι δημοσιογράφοι δημιουργείτε σταρ με την πρώτη. Για παράδειγμα ο Μάριο Χεζόνια. ΟΚ, το παιδί έχει ταλέντο, αλλά όταν κάνει ένα καλό παιχνίδι, δεν γίνεται να τον “βαφτίζετε” νέο Ντράζεν. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντάριο Σάριτς. Έκανε μία καλή σεζόν στην Τσιμπόνα, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές, είναι άλλες οι λίγκες. Πήγε στην Τουρκία, όπου είχε δευτερεύοντα ρόλο και εσείς αμέσως την… πέσατε στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ότι δεν υπολογίζει αρκετά ένα τέτοιο ταλέντο».

Για να καταλήξει: «Συμφωνώ πως και οι δύο είναι καλοί παίκτες. Αλλά, Ντράζεν γεννιέται κάθε 100 χρόνια και δεν γίνεται κάθε φορά που ένας παίκτης ξεπερνάει τον μέσο όρο, να λέγεται νέος Ντράζεν. Ξέρω πως όλοι θέλαμε να γίνουμε νέοι Ντράζεν, αλλά δυστυχώς δεν είμαστε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: