Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

H τελευταία συνέντευξη του Γιώργου Μωυσιάδη!! (video)

Ο πρώην πρόεδρος του Αχαρναϊκού που βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα Δευτέρας είχε μιλήσει για τελευταία φορά δημόσια το καλοκαίρι του 2014.

H τελευταία συνέντευξη του Γιώργου Μωυσιάδη (video)
Η τελευταία φορά που ο Γιώργος Μωυσιάδης είχε μιλήσει δημόσια ήταν στις 30 Ιουνίου του 2014. Εκείνες τις ημέρες η γυναίκα του είχε δηλώσει την εξαφάνιση του στην αστυνομία, όμως ο ίδιος υποστήριξε ότι βρισκόταν στο εξωτερικό.

Μιλώντας στην εκπομπή ΔΙΚΗ είχε απαντήσει σε δημοσιεύματα τα οποία είχε χαρακτηρίσει συκοφαντικά.

«Όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με δήθεν χρήματα που πήρα για φρουτάκια και ξέπλυμα μαύρου χρήματος είναι όλα ψέματα. Έχω βοηθήσει πολλούς συμπατριώτες μου, όπως με έχουν βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές.

Ποτέ δεν ήμουν απατεώνας στη ζωή μου. Ζήτησα από τους δικηγόρους να κινηθούν για να αποδειχτεί ότι όλα αυτά είναι συκοφαντικά. Προκαλώ να βρεθεί ένας να πει ότι χρησιμοποίησα τον κύριο Μελισσανίδη.

Είναι πολύ φίλος μου και είναι τιμή μου και καμάρι μου. Να βρεθεί ένας να πει ότι έχω πάρει λεφτά. Αυτοί που το έκαναν και αυτοί που έβαλαν τους δημοσιογράφους να γράψουν αυτά τα πράγματα, ξέρουν γιατί το έκαναν.

Έστω και μισή καταγγελία να γίνει, εγώ θα έρθω εκεί να διαλευκανθεί η υπόθεση. Έχω πέσει θύμα μεγάλων συμφερόντων. Είναι όλα ψέματα».


 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: