Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Μίροτιτς: «Σπανούλης ο πιο σημαντικός, αλλά όχι μόνο…» (Web TV)

Ο Νίκολα Μίροτιτς θεωρεί όλη την ελληνική ομάδα άκρως επικίνδυνη κι όχι μόνο τον Βασίλη Σπανούλη για τον προημιτελικό μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας.

Μίροτιτς: «Σπανούλης ο πιο σημαντικός, αλλά όχι μόνο…» (Web TV)
Πολύ δύσκολο παιχνίδι χαρακτήρισε αυτό με την Εθνική για την Ισπανία ο Νίκολα Μίροτιτς, ενώ στάθηκε στην παρουσία του Βασίλη Σπανούλη, δίχως να παραγνωρίζει και τους άλλους Έλληνες διεθνείς.

Αποστολή στη Λιλ, Χρήστος Ρομπόλης

«Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι και πως η Ελλάδα παίζει πολύ καλό μπάσκετ μέχρι τώρα. Δεν έχουν χάσει στη διοργάνωση. Εμείς δεν παίξαμε πολύ καλά στην πρώτη φάση, αλλά τώρα αποδίδουμε καλύτερα και την Τρίτη θα είναι ένας διαφορετικός αγώνας. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να τον νικήσουμε. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο», τόνισε ο φόργουορντ των Μπουλς.

«Ο πιο σημαντικός παίκτης τους είναι ο Σπανούλης και παίζει εξαιρετικά. Όμως υπάρχουν ο Πρίντεζης, ο Μπουρούσης, ο Κουφός, ο Αντετοκούνμπο και άλλοι», πρόσθεσε.

Όσο για το πού θα κριθεί το ματς; «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλή άμυνα. Όταν το κάνουμε αυτό, επιθετικά είμαστε καλοί. Έτσι θα έχουμε καλές πιθανότητες να νικήσουμε. Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή, να παίξουμε καλά στην άμυνα και να κάνουμε απλά πράγματα στην επίθεση. Η Ελλάδα θα προσπαθήσει να μας πιέσει. Έχει πολλή εμπειρία σαν ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να εστιάσουμε στο δικό μας παιχνίδι, να το απολαύσουμε και να μείνουμε ενωμένοι. Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στον αγώνα θα είναι η άμυνα και τα ριμπάουντ, όπου ο Γιάννης (σ.σ. Μπουρούσης) κάνουν καλή δουλειά».





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: