Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Τα συν και τα πλην του Δέλλα!!

Ικανοποίηση από τη νίκη αλλά και την αντίδραση της ΑΕΚ μετά το γκολ του ΠΑΣ, αλλά και παρατηρήσεις για τα «κενά» διαστήματα και τις χαμένες ευκαιρίες από τον Τραϊανό Δέλλα στους παίκτες του.

Τα συν και τα πλην του Δέλλα
Και θετικά αλλά και αρνητικά περιελάμβανε η ομιλία του Τραϊανού Δέλλα στους παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα την Δευτέρα. Ο τεχνικός της Ένωσης έδειξε ικανοποιημένος από την αντίδραση των κιτρινόμαυρων μετά το γκολ που δέχτηκαν και τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ. Παράλληλα, έδειξε προβληματισμένος σχετικά με τις ευκαιρίες που πέρασαν ανεκμετάλλευτες και από το γεγονός ότι η ομάδα του δεν «καθάρισε» το ματς.

«Είναι σημαντικό ότι πήραμε τη νίκη, που ήταν από την αρχή ο στόχος μας. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντιδράσαμε μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Δεν τα χάσαμε, δεν είχαμε πανικό, αλλά κάναμε το παιχνίδι μας. Ωστόσο, μέχρι να μπει αυτό το γκολ δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε, ενώ και σε αυτή τη φάση δεν λειτουργήσαμε σωστά αμυντικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε τρίτο γκολ και να τελειώσουμε το ματς. Έπρεπε να σκοράρουμε. Αφήσαμε τον αντίπαλο να μείνει μέσα στο παιχνίδι και κινδυνεύσαμε. Δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό. Οι ευκαιρίες πρέπει να γίνονται γκολ»,
είπε μεταξύ άλλων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: