Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Αντί για ματς συμμετείχε σε… φιέστα η ΑΕΚ!!

Το τρίτο και τελευταίο φιλικό της ΑΕΚ με τη Σάσαρι δεν πραγματοποιήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών, ωστόσο η «Ένωση» συμμετείχε κανονικά στη φιέστα που διοργάνωσε η ιταλική ομάδα στο Μιλάνο.

Αντί για ματς συμμετείχε σε… φιέστα η ΑΕΚ
Στο… 1-1 θα παραμείνει το σκορ στις φιλικές αναμετρήσεις ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Σάσαρι, καθώς λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Μιλάνο δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί το τρίτο και τελευταίο μεταξύ τους ματς. Ο λόγος είναι πως βάσει προγραμματισμού, ο αγώνας θα γινόταν σε ανοικτό χώρο της EXPO 2015, όμως η φιέστα διεξάγεται κανονικά και φυσικά η αποστολή της «Ένωσης» έδωσε το «παρών».

inner

Ο Ντούσαν Σάκοτα τιμήθηκε ως αρχηγός της ΑΕΚ από τους διοργανωτές και τη Σάσαρι, ενώ του παραδόθηκε επετειακή φανέλα στην οποία αναγράφεται και το όνομα του.

Αρχικά, στη συνέντευξη Τύπου το λόγο πήρε ο Ντράγκαν Σάκοτα: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε σε αυτήν την διοργάνωση. Όταν ήμουν μικρός σκεφτόμουν να έλθω σε μία τέτοια γιορτή. Είναι ευτυχία που αυτό γίνεται με την ΑΕΚ η οποία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της γιορτής της Ντιναμό Σάσαρι. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που συμμετέχουμε στην γιορτή τίτλου της Ντιναμό, την οποία ευχαριστούμε για την φιλοξενία, αλλά και επειδή είχαμε την χαρά να έλθουμε στην Σαρδηνία σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της Ιταλίας».

Στη συνέχεια, μίλησε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Ντούσαν Σάκοτα και μάλιστα στα ιταλικά: «Ευχαριστούμε την Ντιναμό Σάσαρι για την τιμητική πρόσκληση. Την συγχαίρουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας».

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: