Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ρανιέρι: «Αγαπώ τους παίκτες μου»

Η Λέστερ βγάζει μάτια στην Premier League και ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος. Ο τεχνικός των «αλεπούδων» το πήγε αλλού, δηλώνοντας την αγάπη του για τους παίκτες του.

Ρανιέρι: «Αγαπώ τους παίκτες μου»

Στην ευχάριστη έκπληξη της φετινής Premier League εξελίσσεται μέχρι στιγμής η Λέστερ του... γνωστού μας Κλαούντιο Ρανιέρι, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, παραμένοντας αήττητη μετά από πέντε (5) αγωνιστικές.

Αυτός άλλωστε, είναι ένας καλός λόγος για να είναι ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του, ο Ιταλός τεχνικός, που βλέπει τις προσπάθειες των παικτών του να αντικατοπτρίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά δε, την επική ανατροπή στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, δήλωσε πως αγαπάει τους παίκτες του, αφού δεν το βάζουν κάτω ότι και να γίνει.

«Eίναι μοναδικό αυτό που ζούμε. Πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα με μια εκπληκτική εμφάνιση και είχαμε το πνεύμα που απαιτείται, ώστε να μην παρατάμε κανένα παιχνίδι, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες. Αγαπώ τους παίκτες μου, γιατί έχουν τον χαρακτήρα που μου αρέσει. Δεν τα παρατούν ποτέ. Αυτό θέλω να βλέπω μέσα στο γήπεδο. Τους είπα ότι τα πηγαίνουμε μια χαρά και ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Χρειαζόμαστε ακόμα 29 βαθμούς για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η παραμονή και θα είναι θετικό να το πετύχουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Λέστερ.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: