Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Κρατάει τα υπέρ εν όψει ΠΑΟΚ!!

Ικανοποίηση επικρατεί στην ΑΕΚ, την επομένη της νίκης (3-1) επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, με τον Τραϊανό Δέλλα και τους παίκτες του να κοιτάζουν πλέον την προσεχή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Κρατάει τα υπέρ εν όψει ΠΑΟΚ
Τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε η ΑΕΚ στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (3-1) στο ΟΑΚΑ.

Εκείνο όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η εικόνα που έδειξε η «Ένωση» σε συνδυασμό με τους παίκτες που έχουν τεθεί στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα εν όψει του ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Πρώτα από όλα ο Ντιέγκο Μπουονανότε αρχίζει να επιβεβαιώνει τις προσδοκίες που υπάρχουν για εκείνον, αφού χθες έκανε ηγετική εμφάνιση απέναντι στον «Άγιαξ της Ηπείρου» με τα δύο γκολ που πέτυχε και γενικότερα την απόδοσή του.

Επίσης, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα - μετά το γκολ του Ακόστα που δεν μπόρεσε να κάνει και πολλά στη συγκεκριμένη φάση ο Μπαρόχα - και μπόρεσε με πρωταγωνιστή του Αργεντινό μεσοεπιθετικό να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ.

Όμως επίσης σημαντική ήταν και η επιστροφή του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από 186 ημέρες, έχοντας δουλέψει σκληρά το διάστημα της αποθεραπείας του και πήρε πρωτοβουλίες μετά την είσοδό του στο γήπεδο.

Πλέον όλοι στρέφουν την προσοχή τους στην 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και τον ΠΑΟΚ, ένα παιχνίδι που θα γίνει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, αφού η αγωνιστική μετατέθηκε μερικές ημέρες λόγω των πρόωρων εκλογών που είναι προγραμματισμένες για την 20 Σεπτεμβρίου.

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Θα Συγκεντρωθούμε τώρα στο επόμενο ματς στην Τούμπα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας», ήταν το σύνθημα που έστειλε ο Αντρέ Σομόες μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: