Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Καταγγελία ΣΕΓΑΣ για το προπονητήριο του ΟΑΚΑ!

Το πρόβλημα με το προπονητήριο του ΟΑΚΑ εξακολουθεί να υφίσταται και ο ΣΕΓΑΣ αποφάσισε να αναλάβει δράση επί του θέματος.

Καταγγελία ΣΕΓΑΣ για το προπονητήριο του ΟΑΚΑ
Έτσι, με ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα,  ελληνική ομοσπονδία κλασικού αθλητισμού ζητά από τους φορείς να επιληφθούν επί του θέματος, καταγγέλλοντας τη ΓΓΑ για την απόφασή της να αναστείλει τη λειτουργία του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΣΕΓΑΣ, εδώ και χρόνια, διαμαρτύρεται για την απαράδεκτη κατάσταση του κλειστού προπονητηρίου στο ΟΑΚΑ, ζητώντας την άμεση στεγανοποίηση και τη γενικότερη επισκευή και συντήρησή του.

Δυστυχώς, παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις, αλλά και τις σχετικές δημόσιες δηλώσεις των Υφυπουργών Αθλητισμού της τελευταίας πενταετίας, κανένα έργο και καμία παρέμβαση δεν έχει γίνει.

Ο χώρος που γυμνάζονται κορυφαία στελέχη των Εθνικών μας ομάδων, όχι μόνο δεν επιτρέπει τη σωστή προετοιμασία τους, αλλά και εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια τους.

Αναμενόμενο επακόλουθο της αδιαφορίας της Πολιτείας ή και της αδυναμίας της να ιεραρχήσει προτεραιότητες, είναι η από 3/9/15 εισήγηση της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων της ΓΓΑ για αναστολή λειτουργίας του κλειστού προπονητηρίου, με αποκλεισμό του χώρου και διακοπή της ηλεκτροδότησής του, μέχρι να στεγανοποιηθεί.

Έστω και τώρα, η Πολιτεία, αλλά και η διοίκηση του ΟΑΚΑ, οφείλουν να κινητοποιηθούν για να προχωρήσουν άμεσα με κατεπείγουσες διαδικασίες τα έργα αποκατάστασης και συντήρησης του χώρου.

Ας συνειδητοποιήσουν όλοι οι υπεύθυνοι ότι, σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει, οι αθλήτριες και οι αθλητές μας δεν θα έχουν καμία δυνατότητα προετοιμασίας για τα μεγάλα αγωνιστικά ραντεβού της χρονιάς, με κορυφαίο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Έχουμε κουραστεί από τα λόγια. Απαιτούμε έργα. Τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: