Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Μαραντόνα για τον διαιτητή του Ολυμπιακός-Μπάγερν: «Ο χειρότερος την τελευταία δεκαετία»

O 44χρονος διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακός-Μπάγερν έχει γίνει θέμα συζήτησης τον τελευταίο χρόνο πολλές φορές.

Μαραντόνα για τον διαιτητή του Ολυμπιακός-Μπάγερν: «Ο χειρότερος την τελευταία δεκαετία»
Είναι από τους διαιτητές που το όνομα τους έχει συζητηθεί πολύ και για τους λάθος λόγους τον τελευταίο χρόνο. Ο Βελάσκο Καρμπάγιο που ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν, ήταν ο διαιτητής στην αναμέτρηση της Κολομβίας με τη Βραζιλία στο Μουντιάλ του 2014.

Όλοι θυμούνται εκείνο το παιχνίδι για τον σοβαρό τραυματισμό του Νεϊμάρ από τον Ζουνίνγκα. Ο παίκτης δεν είχε τιμωρηθεί για το μαρκάρισμα, ενώ ο Καρμπάγιο είχε δεχθεί έντονη κριτική για τις αποφάσεις του και κυρίως για το γεγονός ότι από την αρχή του αγώνα είχε αφήσει ατιμώρητο το σκληρό παιχνίδι και των δύο ομάδων.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ντιέγκο Μαραντόνα είπε πει χαρακτηριστικά: «Η διαιτησία ήταν καταστροφική. Είναι ο χειρότερος διαιτητής που έχω συναντήσει τα τελευταία δέκα χρόνια».

Και φέτος όμως ο Βελάσκο Καρμπάγιο δέχθηκε αρκετά πυρά. Ήταν ο άνθρωπος που με την έκθεση του μετά τον αγώνα Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα, έβαλε τη βάση για την τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών στον Πικέ.

Η κόντρα του με τον Πικέ κρατάει αρκετά χρόνια, αφού σύμφωνα με τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα τον Μάρτιο του 2012 στον αγώνα με τη Χιχόν αποβλήθηκε αναίτια. Ο λόγος , όπως λέει ο Πικέ, ήταν ότι νωρίτερα είχε διαμαρτυρηθεί για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: