Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Ουδέτερο γήπεδο ζητάει ο Απόλλωνας για το ματς με Ολυμπιακό!!


Ουδέτερο γήπεδο ζητάει ο Απόλλωνας για το ματς με Ολυμπιακό

Αίτημα προς την ΕΠΟ κατέθεσε ο Απόλλων Σμύρνης, ζητώντας ορισμό ουδέτερου γηπέδου για το ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, εξαιτίας της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου της Ριζούπολης.

Σε εργασίες για την αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Ριζούπολης θα προβεί ο Απόλλων Σμύρνης, όπως αποφασίστηκε από την ΠΑΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της «ελαφράς ταξιαρχίας» οι εργασίες θα ξεκινήσουν αμέσως μετά το ματς του Σαββάτου με την Καλλιθέα για την 12η αγωνιστική της Football League και θα διαρκέσουν για τουλάχιστον 25 μέρες.

Για αυτό το λόγο ο Απόλλωνας κατέθεσε αίτημα στην ΕΠΟ, ζητώντας τον ορισμό ουδέτερης έδρας για να διεξαχθεί το ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στις 15 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις επήλθε συμφωνία μεταξύ της ΠΑΕ και του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης για το θέμα του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας».

Η προφορική συμφωνία επετεύχθη το βράδυ της Τρίτης, 8/12/2015 και τις επόμενες ημέρες θα αποτυπωθεί και εγγράφως.

Παράλληλα, συμφωνήθηκε μετά τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Καλλιθέα το Σάββατο, 12/12/2015, η μη χρησιμοποίηση του αγωνιστικού χώρου για διάστημα περίπου 25 ημερών, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την βελτίωσης της κατάστασης του χλοοτάπητα.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης έστειλε σχετική επιστολή στην ΕΠΟ μέσω της οποίας ζητεί να οριστεί ο αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (15/12/2015) σε άλλο ουδέτερο γήπεδο, προκειμένου να διεξαχθεί με πλήρη ασφάλεια για τους αθλητές των δύο ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: