Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Τρελό κράξιμο στον Φαν Χάαλ!


Τρελό κράξιμο στον Φαν Χάαλ

Και άλλος παλαίμαχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ασκεί κριτική στον Ολλανδό τεχνικό με αφορμή τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σειρά έχουν πάρει όσοι ποδοσφαιριστές έχουν φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κράζουν τον Λουίς Φαν Χάαλ.

Τελευταίος ο Γκόρντον ΜακΚουίν, ο οποίος αγωνιζόταν με τα χρώματα των «κόκκινων διαβόλων» από το 1978 έως και το 1985.

«Ο Φαν Χάαλ νομίζει ότι είναι παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να του γίνει επέκταση συμβολαίου», ήταν η θέση του σκοτσέζου κεντρικού αμυντικού ο οποίος συνέχισε:

«Εάν του προσφέρουν νέο συμβόλαιο –αυτή την χρονική στιγμή- τότε θα είναι κάτι τουλάχιστον απερίσκεπτο. Θα πρέπει να περιμένουν. Πρέπει να γίνει μια τεράστια βελτίωση. Στα αποτελέσματα, και στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας πριν αποφασίσουν να του κάνουν μια τέτοια πρόταση. Και εγώ δυστυχώς δεν βλέπω καμία βελτίωση να έρχεται», τόνισε και συνέχισε την κριτική προς τον Όλλανδό.

inner

«Συνεχώς μιλά για βελτίωση σχετικά με την περσινή σεζόν ως ένα γεγονός, αλλά αυτό φυσικά και δεν είναι αλήθεια. Ξόδεψε 250 εκατομμύρια λίρες από τότε που έχει έρθει στην ομάδα και αυτή δεν είναι καθόλου καλύτερη από εκείνη του προκατόχου του, του Ντέιβιντ Μόγιες. Κοροϊδεύει τον εαυτό του, εάν πιστεύει ότι πραγματικά υπάρχει βελτίωση. Γιουχάρουν την ομάδα στο «Ολντ Τράφορντ» το περασμένο Σάββατο και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά. 75.000 άτομα που πληρώνουν για να βλέπουν την ομάδα δεν συμφωνούν με αυτόν ήδη», ανέφερε και συνέχισε:

«Αγοράσαμε τον Ντι Μαρία από τη Ρεάλ Μαδρίτης και πωλήθηκε στη Παρί Σεν Ζερμέν παρά το γεγονός ότι δεν είχε περάσει ούτε ένας χρόνος και μάλιστα με ζημία 20 εκατομμυρίων λιρών. Ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό; Μπήκαν και αυτά κάτω από το χαλί και δεν τα λαμβάνουν υπόψη; Ναι, ε; Αλλά αυτά είναι χρήματα που δίνουν οι οπαδοί μας. Πριν ο Φαν Χάαλ μιλήσει για βελτίωση χρειάζεται να δει τα λάθη που έχει κάνει ο ίδιος», κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: