Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Βενγκέρ, τι έχεις στο μυαλό σου; (pic)


Βενγκέρ, τι έχεις στο μυαλό σου; (pic)

Λόγω των πολλών τραυματισμών, τα πλάνα του Βενγκέρ φαντάζουν αυτονόητα, ωστόσο ο Αλσατός φαίνεται ότι έχει πολλά ακόμα στο μυαλό του αν κρίνουμε τη ζωγραφιά που άφησε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Πολλοί προπονητές κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου ή λόγω ανίας ή λόγω αμηχανίας, ασχολούνται με διάφορα πράγματα παράλληλα με τις απαντήσεις που δίνουν στους δημοσιογράφους.

Εξαίρεση δεν αποτελεί ούτε ο Αρσέν Βενγκέρ που προφανώς λόγω… βαρεμάρας, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου άρχιζε να σχεδιάζει εντελώς αφηρημένος στο χαρτί που είχε μπροστά του και το αποτέλεσμα θυμίζει κάτι σαν… διαστημόπλοιο.

Το σχέδιο του Αλσατού τεχνικού έφερε στη δημοσιότητα η «Daily Mail» και όχι μόνο αυτό, αλλά οι Άγγλοι συμβουλεύτηκαν τη γνώμη της Ελέιν Κίγκλι του βρετανικού Ινστιτούτου Γραφολόγων για να αποκρυπτογραφήσει το σχέδιο του Βενγκέρ.

«Με μια πρώτη ματιά θυμίζει ένα διαστημόπλοιο που δείχνει πολλή σκέψη. Ένα πραγματικό πρόβλημα. Οι τέσσερις κύκλοι είναι προφανείς. Ξεκάθαρα νιώθει ότι υπάρχουν τέσσερα σημεία-κλειδιά σε αυτό το παιχνίδι. Ίσως οι τέσσερις μεσοεπιθετικοί. Ζωγραφίζοντας αυτούς τους κύκλους, δίνει μεγάλη έμφαση σε τέσσερις συγκεκριμένες περιοχές. Όλη του η προσοχή είναι στραμμένη εκεί», αναφέρει η Ελέιν Κίγκλι.

Το σκίτσο του Αρσέν Βενγκέρ:

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: