Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Τζόρτζεβιτς: «Καλό για εμάς που παίζουμε στο ΟΑΚΑ»


Τζόρτζεβιτς: «Καλό για εμάς που παίζουμε στο ΟΑΚΑ»

Μπροστά στο κοινό του θέλει να πανηγυρίσει ο Παναθηναϊκός την πρόκριση στο TOP 16 της Ευρωλίγκας, παίρνοντας τη νίκη κόντρα στην Ζιελόνα Γκόρα, όπως είπαν οι Σάσα Τζόρτζεβιτς και Τζέιμς Φελντέιν.

Είναι πολύ καλό για τον Παναθηναϊκό που το ματς κόντρα στην Ζιελόνα Γκόρα γίνεται στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με όσα είπαν οι Σάσα Τζόρτζεβιτς και Τζέιμς Φελντέιν.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, καθώς εάν νικήσουμε τότε θα προκριθούμε στο TOP 16. Οπότε ο καθένας καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτό το ματς για εμάς. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, οι οποίοι μας νίκησαν στην Πολωνία και ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε καλά για να νικήσουμε. Είναι καλό για εμάς που παίζουμε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας, καθώς θα έχουμε στη στήριξη των οπαδών μας», δήλωσε αρχικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Φελντέιν, είπε: «Όλοι καταλαβαίνουν πόσο κρίσιμο παιχνίδι είναι αυτό για εμάς. Εάν νικήσουμε, θα πάρουμε το εισιτήριο για το TOP 16. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε δυνατά και να δώσουμε το 100% στο παρκέ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παίζουμε ένα τόσο μεγάλο ματς μπροστά στον κόσμο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: