Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

«Η βραδιά του Κάμπελ απόψε»

Στον Τζόελ Κάμπελ στάθηκε ο Μάρτιν Κίον στην αρθρογραφία του στη «Daily Mail». Ο παλαίμαχος της Άρσεναλ έγραψε ότι περιμένει καθοριστικό τον Κοσταρικανό στο αποψινό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Η βραδιά του Κάμπελ απόψε»Ο Μάρτιν Κίον γνωρίζει όσο λίγοι το παιχνίδι της Άρσεναλ και στη σημερινή του αρθρογραφία στην «Daily Mail» έγραψε για το μεγάλο αποψινό ματς των «κανονιέρηδων» με τον Ολυμπιακό.

O παλαίμαχος άσος που υπηρέτησε για 11 χρόνια την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έκανε ειδική αναφορά στην παρουσία του Τζόελ Κάμπελ και το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του.

Ακόμα τόνισε τα πόσο μεγάλη είναι η απουσία του Αλέξις Σάντσες, ενώ παρατήρησε ότι ο Ράμσεϊ ως αντι- Καθόρλα θα πρέπει να παίξει έξυπνα ώστε να αποφευχθούν οι αντεπιθέσεις του Ολυμπιακού.


Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μάρτιν Κίον

«Ο Αλέξις Σάντσες είναι μια μεγάλη απώλεια για την Άρσεναλ στο αποψινό παιχνίδι, ο Χιλιανός είναι πρωταγωνιστής στα επτά από τα εννέα γκολ που έχει πετύχει η ομάδα του στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Κάμπελ είναι αυτός που θα κληθεί να καλύψει το κενό του.

Ο 23χρονος επιθετικός ξέρει ότι αυτή είναι η ευκαιρία του για να δείξει ότι αξίζει να έχει μια θέση στο ρόστερ αλλά και την ενδεκάδα της Άρσεναλ. Είναι κάποιος που πραγματικά μου αρέσει να παρακολουθώ. Έχει υψηλή ταχύτητα αλλά και τεχνική και πιστεύω ότι απόψε μπορεί να είναι η βραδιά του.

Μπορεί να σπατάλησε κάποιες ευκαιρίες που του δόθηκαν τη φετινή χρονιά αλλά έδειξε και στο παιχνίδι απέναντι στην Άρσεναλ τις ικανότητες του. Τη φετινή χρονιά μπορεί να βρίσκεται πίσω από Σάντσες, Γουόλκοτ και Τσάμπερλεϊν αλλά έχει την ευκαιρία να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Βενγκέρ. Η Άρσεναλ έχει αρνητική παράδοση απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά η εμπειρία του Κάμπελ στην Ελλάδα μπορεί να τον βοηθήσει.

Επίσης μεγάλο παιχνίδι περιμένω απόψε από τον Ράμσεϊ και τον Εζίλ. Ο Ράμσεϊ είναι καλύτερος στα χαφ από ότι στα πλάγια και έχει την ευκαιρία να το δείξει αυτό με την απουσία του Καθόρλα.

Η κατάσταση της Άρσεναλ δείχνει ότι θα είναι ένα παιχνίδι με γκολ και ο Ράμσεϊ θα πρέπει να παίξει έξυπνα και να μην ανεβαίνει σε κάθε ευκαιρία. Ο Μεσούτ Εζίλ είναι σε καταπληκτική φόρμα τελευταία, αλλά νομίζω ότι μπορεί ακόμα περισσότερα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: