Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Η Πορτ Βέιλ απέρριψε τον Χασελμπάινκ υπό το φόβο ρατσιστικής επίθεσης!


Η Πορτ Βέιλ απέρριψε τον Χασελμπάινκ υπό το φόβο ρατσιστικής επίθεσης

Μια απίθανη ιστορία αποκαλύφθηκε με πρωταγωνιστή τον Τζίμι Φλόιντ Χασελμπάινκ, καθώς ο ιδιοκτήτης της Πορτ Βέιλ απέρριψε τον Ολλανδό τεχνικό, θέλοντας να τον προστατέψει από ρατσιστικές επιθέσεις.

Ένα από τα «hot» ονόματα της νέας προπονητικής γενιάς στην Αγγλία αποτελεί ο Τζίμι Φλόιντ Χασελμπάινκ που μετά το πετυχημένο του πέρασμα στην Μπέρτον με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της League Two, ανέλαβε τις τύχες της ΚΠΡ.

Με τη δημοτικότητα του παλαίμαχου Ολλανδού επιθετικού να ανεβαίνει συνεχώς στο Νησί, προκύπτουν καθημερινά αποκαλύψεις για το μικρό προπονητικό του βιογραφικό και σε μία εξ αυτών προχώρησε ο ιδιοκτήτης της Πορτ Βέιλ.

Ο Νόρμαν Σμέρθγουεϊτ όπως δήλωσε είχε την ευκαιρία να τον αποκτήσει το 2013, ωστόσο δεν πήρε τελικά την απόφαση, διότι ανησυχούσε ότι οι οπαδοί της ομάδας θα μπορούσαν να επιτεθούν με ρατσιστικά συνθήματα εναντίον του Χασελμπάινκ σε περίπτωση που η πορεία της Πορτ Βέιλ δεν ήταν ικανοποιητική.

«Δεν τον απέκτησα λόγω ενός θέματος που είχε η ομάδα και αφορούσε ρατσιστικές επιθέσεις. Δεν θα ήταν δίκαιο προς αυτόν. Μπορείτε να φανταστείτε τι μπορούσε να συμβεί αν τα αποτελέσματα ήταν εναντίον του;

Χωρίς αμφιβολία ήταν ο κατάλληλος για την ομάδα χωρίς αμφιβολία, αλλά δεν νομίζω ότι η ομάδα θα ήταν σωστή απέναντί του. Το 99% των οπαδών μας είναι εξαιρετικοί, αλλά μια ελάχιστο ποσοστό μας βάζει σε μπελάδες», ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου που μάλιστα πριν από μερικές μέρες έβαλε πωλητήριο στην ομάδα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: