Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Τα ρεκόρ του Ρονάλντο και εκείνα που δεν ήρθαν!

Πράματα και θάματα έκανε χθες το βράδυ η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σπάει απίστευτα ρεκόρ, όμως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός βλέπει εκ νέου την πλάτη του Λιονέλ Μέσι!

Τα ρεκόρ του Ρονάλντο και εκείνα που δεν ήρθαν* Ο Ρονάλντο έφτασε τα 70 γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League, κάτι που μόνο ο Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα (79 γκολ) έχει πετύχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

* Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι ο δεύτερος παίκτης που έχει πετύχει τέσσερα χατ-τρικ στο Champions League μετά τον Αργεντινό άσο των «μπλαουγκράνα» (μετράει 5).

* Ο διεθνής άσος των «μερένχες» έχει πετύχει φέτος τα περισσότερα γκολ στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης (11 γκολ σε 6 αγώνες), ενώ στο ισπανικό πρωτάθλημα έχει πετύχει 10 τέρματα σε 14 παιχνίδια.

* Ο Ρονάλντο είναι ο Νο1 παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που πετυχαίνει 4 γκολ σε ένα παιχνίδι του Champions League, με τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Αντριάνο να έχουν το ρεκόρ των 5 γκολ σε ένα ματς.

* Η Ρεάλ Μαδρίτης με τη νίκη 8-0 επί της Μάλμε ισοφάρισε τη μεγαλύτερη νίκη στο Champions League, εκείνη της Λίβερπουλ στις 6 Νοεμβρίου επί της Μπεσίκτας. Κοινός παράγοντας, ο Ράφα Μπενίτεθ! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: