Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Ρομπέρτο: «Δεν θα μας κερδίσουν στην Αθήνα»!


Ρομπέρτο: «Δεν θα μας κερδίσουν στην Αθήνα»!

Την πίστη ότι η Άρσεναλ δεν θα καταφέρει να κερδίσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος στο τέλος θα πανηγυρίσει την πρόκριση στους «16» του Champions League, εξέφρασε ο Ρομπέρτο, μιλώντας στη Daily Mail.

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός θα πανηγυρίσει στο τέλος του αποψινού αγώνα με την Άρσεναλ την πρόκριση στους «16» του Champions League εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας και αρχηγός των Πειραιωτών, μιλώντας στην Daily Mail, τόνισε πως οι Λονδρέζοι σήμερα δεν θα καταφέρουν να κερδίσουν τους Πειραιώτες, εφόσον εκείνοι παίξουν καλά και αποδώσουν το μέγιστο.

«Παίζουμε στο γήπεδό μας και αυτό είναι πλεονέκτημα για εμάς. Πιστεύω μας δίνει μεγαλύτερη ευκαιρία και είναι σημαντικό. Κανείς δεν μας έδινε ελπίδες να περάσουμε, κανείς δεν μας πίστευε, αλλά τώρα μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε ο Ρομπέρτο και πρόσθεσε:

«Η νίκη μας στο Λονδίνο ήταν μια προειδοποίηση σε όλους. Δεν ήταν τυχαία, την αξίζαμε και αύξησε την αυτοπεποίθησή μας. Είμαστε πεπεισμένοι πως η Άρσεναλ δεν θα κερδίσει στην Αθήνα. Η ατμόσφαιρα είναι σκληρή και έντονη. Το σημαντικό είναι να παίξουμε καλά».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: