Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Ο Μάικλ Όουεν για το Ολυμπιακός-Άρσεναλ!


Ο Μάικλ Όουεν για το Ολυμπιακός-Άρσεναλ

Την τακτική ανάλυση του αποψινού αγώνα της Άρσεναλ στο γήπεδο του Ολυμπιακού έκανε για λογαριασμό βρετανικής ιστοσελίδας ο Μάικ Όουεν, ο οποίος πιστεύει στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Την άποψη ότι οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν τον Ολυμπιακό απόψε στο Καραϊσκάκη εξέφρασε ο Μάικ Όουεν.

Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ έκανε για λογαριασμό βρετανικής ιστοσελίδας την τακτική ανάλυση του αγώνα των δύο ομάδων και υποστήριξε πως παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Λονδρέζοι, διαθέτουν την ποιότητα να κερδίσουν τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά η ανάλυση του παλαίμαχου επιθετικού

«Η Άρσεναλ για να προκριθεί χρειάζεται νίκη με σκορ μεγαλύτερο του 1-0 και του 2-1. Οι “κανονιέρηδες” έχουν χάσει τα προηγούμενα τρία εκτός έδρας παιχνίδια με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Και τα τρία ήταν για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Ο Αλέξις Σάντσεθ θα είναι μια τεράστια απώλεια για την Άρσεναλ, αλλά είμαι σίγουρος πως οι υπόλοιποι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και η ελληνική ομάδα δεν θα ξέρει αν θα πρέπει να επιτεθεί ή αν θα πρέπει να διαφυλάξει το πλεονέκτημά της.

Ο Ολιβιέ Ζιρού σκόραρε το Σάββατο και στις δύο εστίες (ένα γκολ κι ένα αυτογκόλ), ας ελπίσουμε την Τετάρτη να σκοράρει στην σωστή εστία
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: