Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

«Καμία ρήτρα για Πογιέτ»


«Καμία ρήτρα για Πογιέτ»

Κατηγορηματικά διαψεύδονται από την ΑΕΚ τα δημοσιεύματα περί ρήτρας αποχώρησης στο συμβόλαιο του Γκουστάβο Πογιέτ. Το κολακευτικό ενδιαφέρον της Σουόνσι δεν βάζει σε πειρασμό τον Ουρουγουανό.

Καμία διάθεση ν’ αφήσει πρόωρα την ΑΕΚ -παρά τον πειρασμό της Premier League- δεν έχει ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Το όνομα του Ουρουγουανού μετράει ακόμα στην Αγγλία, κάτι που αποδείχθηκε από το δημοσίευμα της «Mirror» που τον παρουσιάζει ως πιθανό αντικαταστάτη του Γκάρι Μονκ στη Σουόνσι.

Μπορεί λοιπόν να είναι κολακευτικές οι πληροφορίες ότι αποτελεί διακαή πόθο του προέδρου του αγγλικού συλλόγου, Χιου Τζένκινς (ο οποίος είχε προσπαθήσει να τον πάρει και το 2010), αλλά ο Πογιέτ δεν έδειξε θερμός στη διερευνητική επαφή που έγινε μαζί του. Άλλωστε, είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει να πάει σε μια ομάδα που θα διεκδικεί τίτλους (και γι’ αυτό απέρριψε την Άστον Βίλα πριν έρθει στην ΑΕΚ.

Όσο για τη ρήτρα αποδέσμευσης που γράφτηκε ότι υπάρχει στο συμβόλαιό του (ύψους 300.000 λιρών), από την «Ένωση» διαψεύδεται κατηγορηματικά κάτι τέτοιο. Και υπενθυμίζεται η συμφωνία που έχει γίνει μεταξύ των δυο πλευρών να εκτιμήσουν στο τέλος της σεζόν τη συνεργασία τους και αναλόγως να κριθεί αν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν επέκτασής της για δυο ακόμα χρόνια.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: