Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Το μήνυμα Δέλλα σε Μαρσελίνιο και Λε Ταλέκ!

Ακόμα μία ένδειξη ότι οι Μαρσελίνιο και Λε Ταλέκ αποτελούν «ξένο σώμα» από τον Ατρόμητο αποτέλεσε με τον Παναιτωλικό, καθώς παρά το ότι ήταν αμφότεροι στην αποστολή, δεν έπαιξαν ούτε λεπτό.

Το μήνυμα Δέλλα σε Μαρσελίνιο και Λε ΤαλέκΕμφανώς καλύτερο είναι το κλίμα στον Ατρόμητο, όχι τόσο με τον βαθμό από το ματς του Αγρίνιου που ήταν το ελάχιστο σε ένα ματς που οι Περιστεριώτες κυριάρχησαν πλήρως, αλλά κυρίως με την απόδοση που άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

Παράλληλα, υπάρχει σαφής ικανοποίηση από το γεγονός ότι Μπαστακός και Λημνιός που αποτελούν «προϊόντα» της Ακαδημίας της ομάδας έδειξαν σε μια πολύ δύσκολη και πιεστική συγκυρία, ότι μπορούν να αποτελέσουν εσωτερικές «μεταγραφές» και να έχουν σημαίνοντα ρόλο στο ροτέισον του Τραϊανού Δέλλα.

Το βάρος όπως είναι σαφές πέφτει στον προσεχή αγώνα κόντρα στην Καλλονή που η νίκη είναι μονόδρομος και το ενθαρρυντικό είναι ότι θα επιστρέψει εκτός απροόπτου και ο Σωκράτης Φυτανίδης που έχει λείψει πάρα πολύ από τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό και μετά, αφού είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτούς τους αγώνες οι Περιστεριώτες δεν έχουν καταφέρει να κρατήσουν το μηδέν.

Τέλος, από το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό προέκυψαν κι άλλα συμπεράσματα που αφορούν το μέλλον συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών και ειδικά των Λε Ταλέκ και Μαρσελίνιο. Παρά το γεγονός ότι οι Περιστεριώτες ήθελαν το «τρίποντο» και ο τρόπος που εξελίχθηκε το ματς ευνοούσε τη χρησιμοποίησή τους, ο Τραϊανός Δέλλας προτίμησε τους Μίλος Στόιτσεφ και Πίτου Γκαρσία και δεν έβαλε λεπτό ούτε τον Βραζιλιάνο, ούτε τον Γάλλο.

Η απόφαση του «Τράι» δεν είναι τυχαία, αφού και οι δύο θεωρούνται «ξένο σώμα» και η μη χρησιμοποίησή είναι ενδεικτική των προθέσεων που υπάρχουν εν όψει Ιανουαρίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: