Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Επέστρεψε ο Καλμαζίδης!!


Επέστρεψε ο Καλμαζίδης!

Μετά από έξι μήνες ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει και πάλι τον ΠΑΟΚ και θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκι Ζελιάσκοφ

Προσπαθώντας να διορθώσει το λάθος που έκανε στις 24 Ιουνίου, όταν έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Καλμαζίδη, ο οποίος οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρώτου νταμπλ της ιστορίας της, η διοίκηση του ΠΑΟΚ έδωσε και πάλι στον έμπειρο τεχνικό τα ηνία του ανδρικού τμήματος.

«Ο ΑΣ και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με τον προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη που πέρυσι οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του νταμπλ», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Ο Καλμαζίδης θα έχει συνεργάτη τον Κώστα Παπαδόπουλο, όπως και στην Εθνική Γυναικών και θα προσπαθήσει να αντιστρέφει την αγωνιστική και βαθμολογική κατάσταση

Οι δύο προπονητές βρίσκονται ήδη στο PAOK Sports Arena και ξεκίνησαν κανονικά την προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό (17:00) ματς με την Ορεστιάδα.

Όπως είχε αναφέρει από χθες το sport-fm.gr υπήρξε ανατροπή στην… κούρσα για την θέση του προπονητή και ο Καλμαζίδης κέρδισε ξανά έδαφος.

Λίγο μετά τις 10:00 σήμερα το πρωί ο 46άχρονος τεχνικός είπε το «ναι», αφού είχε ζητήσει χρόνο στην πρώτη επαφή που είχαν οι δύο πλευρές.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: