Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Την... χάλασε στον Ολυμπιακό η Μπάγερν!!


Την... χάλασε στον Ολυμπιακό η Μπάγερν

Η Μπάγερν έκανε την έκπληξη, επικρατώντας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (1-0) και πριν καλά-καλά οι νέοι του Ολυμπιακού παίξουν το τελευταίο τους παιχνίδι με την Άρσεναλ, έμειναν εκτός συνέχειας Youth League.

Απρόσμενη και… άσχημη εξέλιξη για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι «πιτσιρικάδες» -πριν καν αγωνιστούν με την Άρσεναλ (18:00) για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων- έμειναν εκτός «Top-16» του Youth League.

Κι αυτό διότι η Μπάγερν Μονάχου (που είχε ένα βαθμό σε πέντε αγώνες) έκανε την έκπληξη επικρατώντας 1-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι οι Κροάτες έμειναν στους 10 βαθμούς, όσους και η Άρσεναλ, με τους Πειραιώτες να είναι στους 7. Έτσι, ακόμα κι αν νικήσουν τους «κανονιέρηδες», τότε στην τριπλή ισοβαθμία (στους 10 βαθμούς) υστερούν (μετρούν οι βαθμοί που συγκέντρωσαν οι τρεις ομάδες στα μεταξύ τους ματς) και δεν μπορούν να συνεχίσουν στο θεσμό...

Αν τώρα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχε πάρει έστω τον βαθμό κόντρα στην Μπάγερν, τότε ο Ολυμπιακός θα ήθελε νίκη επί της Άρσεναλ, όπου η πρόκριση θα παιζόταν μεταξύ των δύο κι ανάλογα με το σκορ του αγώνα (στο πρώτο ματς οι Λονδρέζοι είχαν νικήσει 3-2). Δυστυχώς όμως αυτό το σενάριο δεν μπορεί πλέον να λάβει χώρα και οι Νέοι του Ολυμπιακού δεν συνεχίζουν στη διοργάνωση…

Η βαθμολογία

Αρσεναλ 10 (5 αγ.)
Ντιναμό Ζάγκρεμπ 10 (6 αγ.)
Ολυμπιακός 7 (5 αγ.)
Μπάγερν Μονάχου 4 (6 αγ.)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: