Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

«Η ΑΕΚ περνά από “Ιερά Εξέταση” για το γήπεδο, αλλά έχει δίκιο»!


«Η ΑΕΚ περνά από “Ιερά Εξέταση” για το γήπεδο, αλλά έχει δίκιο»!

Στις δυσκολίες που φέρνουν εις πέρας οι άνθρωποι της ΑΕΚ αλλά και της «Δικέφαλος Α.Ε» αναφέρθηκε ο Νίκος Στράτος τονίζοντας πως όλα προχωρούν τυπικά και νόμιμα για την ανέγερση της «Αγιάς Σοφιάς».

Στις εξελίξεις σχετικά με την έκδοση της οικοδομικής άδειας, έπειτα και από τη νέα συνάντηση των αρμόδιων φορέων με το ΥΠΑΠΕΝ, αναφέρθηκε ο Νίκος Στράτος. Με δηλώσεις του ο γενικός διευθυντής της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε» αναφέρθηκε στα εμπόδια που προσπερνά με «υπομονή και νομιμότητα» η ΑΕΚ ώστε να πραγματοποιήσει το όνειρο της επιστροφής στο σπίτι της.

«Εκτιμώ ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο των οπαδών μας, που το μόνο που ζητάνε είναι να γίνει το γήπεδο. Αυτό που σας λέω είναι ότι όλα τα δίκια είναι με το μέρος μας και δεν το αρνείται πλέον κανείς. Το Σωματείο Α.Ε.Κ. είναι ιδιοκτήτης του οικοπέδου εδώ και ενενήντα χρόνια. Μέχρι το 2003 είχαμε το γήπεδό μας. Το 2014 ψηφίσθηκε από την Βουλή των Ελλήνων ένας νόμος που περιγράφει με λεπτομέρεια πως θα πρέπει να γίνει το νέο Γήπεδό μας. Το 2015 έχομε την απόφαση της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας που δικαιώνει την Α.Ε.Κ. και την ΔΙΚΕΦΑΛΟ και θωρακίζει και νομικά την κατασκευή. Όλα τυπικά και νόμιμα» είπε, στο πλαίσιο της κηδείας του Κώστα Φουρνάρου και συνέχισε:

«Σ’ όσες επιτροπές και να πάνε οι μηχανικοί μας, με επικεφαλής τον κ. Ανδριόπουλο δεν θα κουράζονται να κάνουν αναλύσεις με επιστημονικό τρόπο με τις μελέτες που έχουν συνταχθεί για όλα τα θέματα και να δίνουν απαντήσεις σ΄ όλες τις απορίες και ερωτήσεις, με καρτερικότητα, υπομονή και πολιτισμένα. Είναι αλήθεια ότι περνάμε από ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ αλλά επειδή το δίκαιο είναι με το μέρος της Α.Ε.Κ. δεν θα κουραστούμε να δίνουμε απαντήσεις σε όλους τους θεσμικούς παράγοντες. Θα είμαστε παντού όπου μας ζητηθεί. Αλλά νομίζω ότι φθάνουμε στο τέλος της περιπέτειας, για να στηθεί το εργοτάξιο. Το δόγμα όλων όσων εργάζονται για αυτό τον σκοπό ταυτίζεται με τον οραματιστή του έργου, κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, που είπε ότι ''η Α.Ε.Κ. χωρίς δικό της γήπεδο δεν έχει μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: