Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Έτσι περνάει ο Ολυμπιακός!!


Έτσι περνάει ο Ολυμπιακός

Σε θέση ισχύος απέναντι στην Άρσεναλ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που παίζει απόψε για τέσσερα αποτελέσματα. Δείτε αναλυτικά όλα τα σενάρια με τα οποία προκρίνονται οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε ένα παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» που κρίνει την πρόκριση στην φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπορεί οι κανονιέρηδες να έχουν 15 συνεχόμενες προκρίσεις στους «16» της διοργάνωσης, στις 18 διαδοχικές τους συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως στο ματς του Φαλήρου ο Ολυμπιακός είναι αυτός που βρίσκεται σε θέση ισχύος, αφού πάει για τέσσερα αποτελέσματα.

Πιο συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν το ταξίδι στα... «αστέρια», αν κερδίσουν, αν πάρουν την ισοπαλία, καθώς επίσης και αν ηττηθούν με σκορ 0-1 ή 1-2.

Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του Λονδρέζικου συλλόγου με (3-2) αναγκάζει την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ να χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά ή νίκη με ένα γκολ, αρκεί να πετύχει σκορ μεγαλύτερο του 3-2.

Σε περίπτωση που η Άρσεναλ πάρει νίκη με 3-2 και ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα στο «Emirates», τότε θα είναι εκείνη που θα πανηγυρίσει την πρόκριση, αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας στη δεύτερη θέση του ομίλου (9 βαθμοί), θα μετρήσει η καλύτερη διαφορά τερμάτων στον όμιλο, στοιχείο που ευνοεί τους «κανονιέρηδες».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: