Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Ανατροπή και… εκτός ο Κάρτερ!!


Ανατροπή και… εκτός ο Κάρτερ

Χωρίς τον Μαρκ Κάρτερ, παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε για να ξεπεράσει την ίωση, θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στο σημερινό (19:00) κρίσιμο ματς με την Χάποελ Ιερουσαλήμ για το Eurocup.

Ανατροπή δεδομένων με τον Μαρκ Κάρτερ στην ΑΕΚ. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ ο οποίος ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από ηλεκτρολυτικές διαταραχές και δεν ταξίδεψε με την ομάδα την Δευτέρα για την Ιερουσαλήμ ενόψει του σημερινού αγώνα με την Χάποελ, ενώ όλα έδειχναν πως θα προλάβει και θα μεταβεί σήμερα στο Ισραήλ, δεν τα κατάφερε.

Και αυτό διότι παρά τις θεραπείες που υποβλήθηκε στο νοσοκομείο και την καλή κατάσταση στην οποία έδειχνε να είναι χθες (γι’ αυτό και η ΚΑΕ ενημέρωσε πως θα πάρει το πρωινό αεροπλάνο για να πάει στο Ισραήλ για να παίξει) παρουσίασε νέα υποτροπή και δεν ταξίδεψε.

Έτσι, η Ένωση θα αγωνιστεί στο σπουδαίο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής με την Χάποελ χωρίς τους Ντι Τζέι Κούπερ, Μάλκολμ Άρμστεντ οι οποίοι δεν έχουν ακόμα δικαίωμα συμμετοχής και Μαρκ Κάρτερ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: