Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

«Στριμωξίδι» για το… check in!!


«Στριμωξίδι» για το… check in

Εκτός από τον κρίσιμο αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη, υπάρχουν και άλλοι αγώνες σήμερα που κρίνουν ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση του Champions League.

Ο κακός χαμός στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, αφού πολλές είναι οι ομάδες που διεκδικούν απόψε μία θέση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Εκτός από τον κρίσιμο αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη, υπάρχουν και άλλοι αγώνες που κρίνουν μία θέση στους «16» του θεσμού.

Η… σφαγή γίνεται στον 7ο όμιλο, εκεί όπου η Τσέλσι, η Πόρτο και η Ντιναμό Κιέβου έχουν πιθανότητες να περάσουν ως πρώτες ή να αποκλειστούν και να συνεχίσουν στο Europa League. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και αποτυχίας της Ντιναμό να κερδίσει την Μακάμπι, τότε οι «δράκοι» παίρνουν την πρωτιά. Η Τσέλσι αρκείται σε ισοπαλία για να περάσει ως δεύτερη και η Ντιναμό προκρίνεται με νίκη. Αν οι Ουκρανοί νικήσουν τους Ισραηλινούς και το άλλο ματς λήξει ισόπαλο, τότε η Τσέλσι είναι δεύτερη και η Πόρτο συνεχίζει στο Europa League.

Η Μπαρτσελόνα έχει κατακτήσει την πρωτιά του 5ου ομίλου και αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λεβερκούζεν, ενώ η Ρόμα υποδέχεται την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Η Ρόμα υπερτερεί της Μπάγερ στην ισοβαθμία και με νίκη περνάει. Ενδεχόμενη ισοπαλία θα κατατάξει τρίτους τους Γερμανούς, που θέλουν νίκη και να μην κερδίσουν οι Ρωμαίοι τους Λευκορώσους. Η ΜΠΑΤΕ, από τη μεριά της, θέλει τη νίκη για να συμμετέχει και του χρόνου σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση, όμως θα πρέπει η Μπαρτσελόνα να μην χάσει στο Λεβερκούζεν.

Στον όγδοο όμιλο τώρα, η Ζενίτ ζητά «διπλό» στη Γάνδη για το «έξι στα έξι». Οι Βέλγοι προκρίνονται με νίκη ή αν δεν νικήσει η Βαλένθια εντός τη Λιόν. Από την πλευρά τους, οι «νυχτερίδες» ψάχνουν τη νίκη και να μην νικήσει η Γάνδη.


Αναλυτικά

5ος όμιλος

Λεβερκούζεν-Μπαρτσελόνα (21:45)
Ρόμα-ΜΠΑΤΕ (21:45)

Βαθμολογία

inner

6ος όμιλος

Ολυμπιακός-Άρσεναλ (21:45)
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Μπάγερν Μονάχου (21:45)

Βαθμολογία

inner

7ος όμιλος

Ντιναμό Κιέβου-Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:45)
Τσέλσι-Πόρτο (21:45)

Βαθμολογία

inner

8ος όμιλος

Βαλένθια-Λιόν (21:45)
Γάνδη-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (21:45)

Βαθμολογία

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: