Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Φεύγει από Άρσεναλ ο Ντεμπισί!


Φεύγει από Άρσεναλ ο Ντεμπισί

Ο Ματιέ Ντεμπισί δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Αρσέν Βενγκέρ και σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο να φύγει από την Άρσεναλ, προκειμένου να βρει χρόνο συμμετοχής υπό τον φόβο να «χάσει» το Euro.

Τάσεις φυγής από την Άρσεναλ για τον Ματιέ Ντεμπισί. Ο Γάλλος δεξιός μπακ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Αρσέν Βενγκέρ και όπως επιβεβαίωσε, το ενδεχόμενο να αποχωρήσει τον Ιανουάριο είναι πιο ορατό από ποτέ.

Ο λόγος φυσικά έχει να κάνει -κυρίως- με το Euro. Διότι η μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού πλησιάζει κι όσο ο 30χρονος άσος δεν παίζει, όλο και δυσκολεύει το να βρεθεί στις κλήσεις του Ντεσάν (όπως συνέβη στα δύο τελευταία παιχνίδια της εθνικής).

Ο Ντεμπισί μετρά μόλις δύο συμμετοχές με τους κανονιέρηδες στην Πρέμιερ Λιγκ και σ' αμφότερες έχει βγει αλλαγή. Κι όλα αυτά την ώρα που ο Αλσατός προπονητής του εκτιμά... 100% τον Μπεγερίν για το άκρο της άμυνας.

«Αυτή τη στιγμή θέλω να παίζω. Όλα είναι ξεκάθαρα, θα πρέπει να μιλήσω με τον κόουτς σύντομα για να δούμε τι θα γίνει. Να δούμε και τι προτάσεις θα υπάρχουν ενδεχομένως. Στα δύο τελευταία παιχνίδια της εθνικής Γαλλίας δεν ήμουν στην αποστολή και αυτό με ανησυχεί», είπε στο RMC o παίκτης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: