Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Τότι-Μπουφόν, οι τελευταίοι ζωντανοί θρύλοι!


Τότι-Μπουφόν, οι τελευταίοι ζωντανοί θρύλοι

Μια ολόκληρη ζωή έχουν περάσει στα γήπεδα -αλλά και στις κονσόλες των video game- οι Τότι και Μπουφόν που μοιάζουν ως οι τελευταίοι ζωντανοί θρύλοι μιας άλλης (με περισσότερα pixel) εποχής.

Μια ολόκληρη ζωή έχουν περάσει στα γήπεδα -αλλά και στις κονσόλες των video game- οι Τότι και Μπουφόν που μοιάζουν ως οι τελευταίοι ζωντανοί θρύλοι μιας άλλης εποχής.

Ήρωες, όχι μόνο ποδοσφαιρικοί, υπάρχουν σε όλες τις εποχές. Έρχονται, μεσουρανούν και στη συνέχεια αργοσβήνουν, μένοντας στη σκιά των νέων αστεριών που «κλέβουν» τη δόξα τους.

Υπάρχουν και ορισμένοι, όμως, που αψηφούν το χρόνο και παραμένουν πάντοτε εδώ γύρω, ως ενθύμια ενός διαφορετικού κόσμου.

Τέτοιοι είναι δύο Ιταλοί ποδοσφαιριστές, ο Τότι και ο Μπουφόν που βρίσκονται πάρα πολλά χρόνια στο… κουρμπέτι! Ειδικά αν είσαι από εκείνους που πρόλαβαν το μυθικό FIFA 96 δεν πρόκειται να δυσκολευτείς για να το διαπιστώσεις.

Πρόκειται για τους μόνους παίκτες που περιλαμβάνονταν στα αρχεία αυτού του video game και συνεχίζουν ακόμη να παίζουν μπάλα κι ενδεχομένως να μας βοηθούν μέσω του joypad να τη… λέμε σε φίλους και εχθρούς που επειδή τους προσκαλέσαμε στον καναπέ του σαλονιού μας για μια κόντρα στο Pro ή το FIFA, θα τους αφήσουμε να μας νικήσουν κιόλας!

Το κατόρθωμα του Τότι είναι ακόμη σπουδαιότερο, καθώς ο Τζίτζι είναι τερματοφύλακας, ενώ ο «αιώνιος» αρχηγός της Ρόμα σχετίζεται επιπλέον με τα συναφή video games αφού ήταν πρώτη «μούρη» στο εξώφυλλο του Pro Evolution Soccer 4!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: