Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

«Πέταξε» για Ντόρτμουντ ο ΠΑΟΚ!!


«Πέταξε» για Ντόρτμουντ ο ΠΑΟΚ

Για τη Γερμανία αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης η αποστολή του ΠΑΟΚ, την οποία συνοδεύει ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Βεζυρτζής.

Συνοδεία (για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στην ΠΑΕ) του Νίκου Βεζυρτζή αλλά και των κ.κ. Αγγελίδη και Γκαγκάτση αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ για το Ντόρτμουντ εν όψει του αυριανού αγώνα με την Μπορούσια για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να φτάσουν λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι στη Γερμανία και θα επιστρέψει λίγο μετά το τέλος της αυριανής αναμέτρησης.

Την «ασπρόμαυρη» αποστολή αποτελούν οι: Όλσεν, Γλύκο, Σκόνδρα, Μαλεζά, Τζαβέλλα, Κωνσταντινίδη, Λέοβατς, Κοροβέση, Ροντρίγκες, Μυστακίδη, Σάμπο, Τζιόλη, Τσίμιροτ, Αντόνις, Κ.Σαββίδη, Κάτσε, Πέλκα, Μακ, Αθανασιάδη και Μπερμπάτοφ.

Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών έμειναν οι Ρικάρντο Κόστα (έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του για να επιστρέψει), Γκολάσα, Ζάιρο, Βίτορ, Κίτσιου, Χαρίσης,

Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ίγκορ Τούντορ θα πραγματοποιηθεί στις 19:15 (ώρα Ελλάδας) στην αίθουσα Τύπου του «Signal Iduna Park». Τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Στις 20:00 θα ξεκινήσει η προπόνηση του «Δικέφαλου του Βορρά», όπου οι παίκτες του θα έχουν την πρώτη τους γνωριμία με το γήπεδο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: