Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Ρονάλντο: «Είχα προσωπικά προβλήματα, τώρα είμαι καλά»


Ρονάλντο: «Είχα προσωπικά προβλήματα, τώρα είμαι καλά»

Στο επίκεντρο έπειτα από αρκετό καιρό επανήλθε ο Κριστιάνο Ρονάλντο λόγω των τεσσάρων γκολ που σκόραρε κόντρα στη Μάλμε και παραδέχθηκε ότι η φετινή απόδοσή του δεν είναι η αναμενόμενη.

Όταν είσαι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει υποστεί βαριά ήττα με 4-0 από την Μπαρτσελόνα μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και επιπλέον η τριάδα Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ «οργιάζει», τότε σίγουρα η χρονιά δεν εξελίσσεται και με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Πορτογάλος στη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στη Μάλμε βρήκε το κατάλληλο θύμα για να ξεσπάσει, σκοράροντας τέσσερα τέρματα και μετά το τέλος του αγώνα, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου παραδέχθηκε ότι η φετινή του απόδοση δεν είναι αυτή που πρέπει, ωστόσο εξήγησε το λόγο για αυτή την κατάσταση.

«Είμαι κάτω από τα δικά μου στάνταρ, αλλά μου συμβαίνουν πράγματα», είπε ο Πορτογάλος και στη συνέχεια προσπάθησε να εξηγήσει:

«Είμαι χαρούμενος με την τωρινή κατάσταση, αλλά στην αρχή της χρονιάς είχα προσωπικά προβλήματα που με απασχολούσαν. Μην με πιέζετε να σας πω συγκεκριμένα. Αυτά μένουν σε μένα», είπε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: