Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Μπενίτεθ: «Η δουλειά μου θα τους αλλάξει γνώμη»


Μπενίτεθ: «Η δουλειά μου θα τους αλλάξει γνώμη»

Δεν μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από την ευρεία νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μάλμε, ο τεχνικός της «βασίλισσας», Ράφα Μπενίτεθ που έστειλε και το προσωπικό του μήνυμα προς τους οπαδούς.

Στα… πάνω του είναι από χθες ο Ράφα Μπενίτεθ, καθώς μπορεί η τελευταία νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης να ήταν επί της Μάλμε, αλλά το ευρύ 8-0 «διασκέδασε» τις τελευταίες αρνητικές εντυπώσεις.

Ο πρώην τεχνικός της Νάπολι βρήκε, λοιπόν, την ευκαιρία να στείλει το προσωπικό του μήνυμα προς τους οπαδούς της ομάδας, τονίζοντας ότι θα προσπαθήσει μέσω της δουλειάς του να αλλάξει το εις βάρος του κλίμα.

«Το μοναδικό που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω να παίζει η ομάδα τόσο καλά όσο σήμερα (σ.σ. χθες), ώστε να ικανοποιεί με τις εμφανίσεις της τους οπαδούς. Με τη δουλειά μου θα προσπαθήσω να αλλάξω τη γνώμη τους. Αν δεν τα καταφέρω, εγώ θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου ήρεμα και υπεύθυνα», είπε αρχικά ο Ράφα Μπενίτεθ και έπειτα αναφέρθηκε στους Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά:

«Είναι σημαντικό η ομάδα να έχει παίκτες φιλόδοξους, που θέλουν τον ανταγωνισμό και βοηθούν πολύ. Ο Κριστιάνο είναι ένας από αυτούς. Είναι παίκτης - κλειδί για εμάς. Με τον Καρίμ έχω συζητήσει πολύ και τις προηγούμενες ημέρες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του και πιστεύω πως θα τον βοηθήσουν οι καλές εμφανίσεις και στο ηθικό του».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: