Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Γεωργιάδης μένει, Μερεμπασβίλι-Αμπντούν φεύγουν...!


Γεωργιάδης μένει, Μερεμπασβίλι-Αμπντούν φεύγουν...

Μπορεί να εμφανιζόταν με το… 1,5 πόδι εκτός Βέροιας ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά θα παραμείνει στο πόστο του. Αποχωρεί Μερεμπασβίλι και Αμπντούν.

Οριστικά στο πόστο του προπονητή της Βέροιας θα παραμείνει ο Γιώργος Γεωργιάδης, μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον τεχνικό της ομάδας, τον τεχνικό διευθυντή, Ζήση Βρύζα και τον μεγαλομέτοχο, Θόδωρο Καρυπίδη.

Οι τρεις άνδρες κατέθεσαν τις απόψεις τους για το τι φταίει στην κατώτερη του αναμενομένου πορεία της ομάδας και εν τέλει αποφασίστηκε να επικρατήσει ψυχραιμία και να στηριχθεί απόλυτα ο Γιώργος Γεωργιάδης, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Ωστόσο, αλλαγές αναμένονται να γίνουν άμεσα στο ρόστερ και αρχικά με την αποχώρηση συγκεκριμένων παικτών. Παρελθόν θεωρείται ήδη ο Γκέοργκι Μερεμπασβίλι ο οποίος κατέθεσε προσφυγή, κυρίως για να μείνει ελεύθερος, παρά για να εξασφαλίσει το μικρό ποσό που του οφείλεται από την ΠΑΕ. Η διοίκηση θα του καταθέσει φυσικά αυτά τα χρήματα για να μην προχωρήσει η προσφυγή και στη συνέχεια θα βρεθεί η φόρμουλα για να μείνει ελεύθερος.

Σε ό,τι αφορά τον Τζαμέλ Αμπντούν, αναμένεται και αυτός να παραμείνει ελεύθερος, αφού επίσης έχει κακές σχέσεις με τον προπονητή, Γιώργο Γεωργιάδη και το πώς θα γίνει αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες, αφού ο παίκτης έχει και ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια στην ομάδα.

Και για τους δύο παίκτες, υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ατρόμητο (από το καλοκαίρι μάλιστα), αλλά οι Περιστεριώτες δεν πρόκειται να κάνουν την κίνησή τους, αν και εφόσον δεν παραμείνουν ελεύθεροι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: